Vade.cat al Facebook:

Més de 250m² per gaudir de l’Art. ESCOLA D’ART, BOTIGA BELLES ARTS i SALA D’EXPOSICIONS. Cursos per a nens, joves i adults de Dibuix, Pintura i Escultura. Cursets d’estiu, manualitats, dibuix de model. PROFESSORS LLICENCIATS EN BELLES ARTS. Mira quins productes i preus tenim. Si vols exposar, passa’t, és gratuÏt. També ens trobaràs a Arenys de Munt.
Ens pots trobar a Arenys de Munt a l’Escola d’Art Pigment Arenys. Travessia Llorens s/n. 08358. Arenys de Munt. 636608343.

ESCOLA D’ART PIGMENT CALELLA. Cursos de Dibuix, Pintura, Escultura i Manualitats

POBLACIÓ: Calella

Més de 250m² per gaudir de l'Art. ESCOLA D'ART, BOTIGA BELLES ARTS i SALA D'EXPOSICIONS. Cursos per a nens, joves i adults de Dibuix, Pintura i Escultura. Cursets d'estiu, manualitats, dibuix de model. PROFESSORS LLICENCIATS EN BELLES ARTS. Mira quins productes i preus tenim. Si vols exposar, passa't, és gratuÏt. També ens trobaràs a Arenys de Munt

Més de 250m² per gaudir de l’Art. ESCOLA D’ART, BOTIGA BELLES ARTS i SALA D’EXPOSICIONS. Cursos per a nens, joves i adults de Dibuix, Pintura i Escultura. Cursets d’estiu, manualitats, dibuix de model. PROFESSORS LLICENCIATS EN BELLES ARTS. Mira quins productes i preus tenim. Si vols exposar, passa’t, és gratuÏt. També ens trobaràs a Arenys de Munt.
Ens pots trobar a Arenys de Munt a l’Escola d’Art Pigment Arenys. Travessia Llorens s/n. 08358. Arenys de Munt. 636608343.

Situació

ESCOLA D’ART PIGMENT CALELLA. Cursos de Dibuix, Pintura, Escultura i Manualitats

Bruguera, 129., 08370, Calella.
Calella
Email: escolapigment@gmail.com.
www.escolapigment.com.

Comenta-ho:

Gastronomia a Calella

On podeu fer un mos a Calella