Vade.cat al Facebook:

La formació us aportarà les claus per internalitzar l’essència de la Reflexologia Holística i la Psicoteràpia Humanista i desenvolupar, amb èxit, les vostres capacitats Terapèutiques, Educatives i Comunicatives.

FORMACIÓ EN REFLEXOLOGIA PODAL PSICO-EMOCIONAL-NIVELL (I)

POBLACIÓ: Pineda

Curs de 120h que s' impartirà d' octubre a juny a "CAN MAS" de Pineda. INICI: 25 d' octubre. Reunió informativa: 9 d' octubre a les 19h. Impartit per: Escola de Salut l' Alba. www.escoladesalutlalba.com/area-formativa. CONTACTE: Neus Coll. Mob: 651606768-ncbusquets@hotmail.com

La formació us aportarà les claus per internalitzar l’essència de la Reflexologia Holística i la Psicoteràpia Humanista i desenvolupar, amb èxit, les vostres capacitats Terapèutiques, Educatives i Comunicatives.

Situació

FORMACIÓ EN REFLEXOLOGIA PODAL PSICO-EMOCIONAL-NIVELL (I)

Pineda
.

Comenta-ho:

Gastronomia a Pineda

On podeu fer un mos a Pineda