Vade.cat al Facebook:

Aquesta terapia va destinada a tots aquells que es troben en una situacio conflictiva amb algun familiar; la teva parella, els teus fills, els teus pares, els teus germans, etc., o es troben en una situacio personal de bloqueig i no aconsegueixen aquell objectiu que tant desitgen. La terapia pot ser familiar o individual depenent del que haguem de treballar i es basa en la investigacio del genograma familiar per veure quines son les dinamiques familiars que us estan afectant i desfer els nussus que es van creant al llarg del temps. Es una terapia iniciada per Bert Hellinguer i que es basa en la pedagogia sistemica i les constel.lacions familiars. Us animo a probar-la ja que tots tenim moltes coses per descobrir dels nostres avantpassats i es un cami apasionant i enriquidor.

Teràpia familiar, Constel.lacions Familiars i Reiki

POBLACIÓ: Sant Pol

Si tens problemes de comunicacio amb el teu fill, si està desmotivat en els estudis, si no trobes un enteniment amb la teva parella i necessites ajuda per resoldre els conflictes familiars truca'm i buscarem el millor camí per a tots. Si veus que no flueixes en la vida i no aconsegueixes els teus objectius desbloquejaré la teva situació personal.

Aquesta terapia va destinada a tots aquells que es troben en una situacio conflictiva amb algun familiar; la teva parella, els teus fills, els teus pares, els teus germans, etc., o es troben en una situacio personal de bloqueig i no aconsegueixen aquell objectiu que tant desitgen. La terapia pot ser familiar o individual depenent del que haguem de treballar i es basa en la investigacio del genograma familiar per veure quines son les dinamiques familiars que us estan afectant i desfer els nussus que es van creant al llarg del temps. Es una terapia iniciada per Bert Hellinguer i que es basa en la pedagogia sistemica i les constel.lacions familiars. Us animo a probar-la ja que tots tenim moltes coses per descobrir dels nostres avantpassats i es un cami apasionant i enriquidor.

Situació

Teràpia familiar, Constel.lacions Familiars i Reiki

Avd. La Riera 20 Bxs. 2, 08395, Sant Pol de Mar.
Sant Pol
Tel.: 937601286.
Email: nbravog38@gmail.cat.
.

Comenta-ho:

Gastronomia a Sant Pol

On podeu fer un mos a Sant Pol