Vade.cat al Facebook:

El centre de Clínica Psicoanalítica és una institució independent dedicada a l’atenció clínica de transtorns i disfuncions com el TDHA, depressió, ansietat, baixa autoestima, pors, adiccions a nivell individual, de parella o en grup terapèutic, amb adults i adolescents.

Centre de Clínica Psicoanalítica, 1ª Entrevista gratuïta

POBLACIÓ: Canet

El centre de Clínica Psicoanalítica és una institució independent dedicada a l'atenció clínica de transtorns i disfuncions emocionals amb 27 anys d'experiència.

El centre de Clínica Psicoanalítica és una institució independent dedicada a l’atenció clínica de transtorns i disfuncions com el TDHA, depressió, ansietat, baixa autoestima, pors, adiccions a nivell individual, de parella o en grup terapèutic, amb adults i adolescents.

Situació

Centre de Clínica Psicoanalítica, 1ª Entrevista gratuïta

Rda.Dr.Angles 74 baixos, 08360, Canet de Mar.
Canet
Tel.: 93 7940748.
Email: psijrsoto@gmail.com.
www.independenciapsicologica.com.

Comenta-ho: