Vade.cat al Facebook:

Avui en dia ignorem la mort. Vivim com si no haguéssim de morir. Acumulem matèria i perdem humanitat. Deixem les coses pendents com si res del que ara tenim pogués acabar mai. Amaguem el patiment.
Per què? Sabem disfrutar de les coses veritablement importants? Quines són aquestes coses per a cadascuna de nosaltres?
De què tenim por realment?
En aquest taller abordarem la mort no com un fracàs o una desgràcia davant la qual hem de resignar-nos, sinó que explorarem el fet de morir com un procés, com un pas tan important de la nostra existència com ho és el fet de néixer.
Revisarem les nostres emocions i descubrirem les nostres pors, resistències i prejudicis envers la nostra pròpia mort i la dels altres, crearem un espai per a la revisió de les nostres pèrdues i dols pendents.
El taller ens ajudarà a prendre consciència i a desenvolupar la capacitat d´apropar-nos més calmada i serenament a un fet de tant vital importància com és morir. Ens permetrà per una banda treballar les emocions i creences pròpies respecte al fet de morir i per altra a donar suport sense por a les persones que es troben properes a la mort.
Prendre consciència de que morirem ens ajuda a viure de manera més plena, ens permet establir millor les prioritats davant la nostra trajectòria vital i ens obre les portes al despertar espiritual.

Taller vivencial LA MORT, MESTRA DE VIDA amb Tresa Garcia.

POBLACIÓ: Calella

ÉS PART DE: 

El taller ens ajudarà a prendre consciència i a desenvolupar la capacitat d'apropar-nos més calmada i serenament a un fet de tant vital importància com és morir i per altre banda també a donar suport sense por a les persones que es troben properes a la mort. La Teresa Garcia, Tanatóloga, naturopata i terapeuta en flors de Bach. Places limitades.

Avui en dia ignorem la mort. Vivim com si no haguéssim de morir. Acumulem matèria i perdem humanitat. Deixem les coses pendents com si res del que ara tenim pogués acabar mai. Amaguem el patiment.
Per què? Sabem disfrutar de les coses veritablement importants? Quines són aquestes coses per a cadascuna de nosaltres?
De què tenim por realment?
En aquest taller abordarem la mort no com un fracàs o una desgràcia davant la qual hem de resignar-nos, sinó que explorarem el fet de morir com un procés, com un pas tan important de la nostra existència com ho és el fet de néixer.
Revisarem les nostres emocions i descubrirem les nostres pors, resistències i prejudicis envers la nostra pròpia mort i la dels altres, crearem un espai per a la revisió de les nostres pèrdues i dols pendents.
El taller ens ajudarà a prendre consciència i a desenvolupar la capacitat d´apropar-nos més calmada i serenament a un fet de tant vital importància com és morir. Ens permetrà per una banda treballar les emocions i creences pròpies respecte al fet de morir i per altra a donar suport sense por a les persones que es troben properes a la mort.
Prendre consciència de que morirem ens ajuda a viure de manera més plena, ens permet establir millor les prioritats davant la nostra trajectòria vital i ens obre les portes al despertar espiritual.

Situació

Taller vivencial LA MORT, MESTRA DE VIDA amb Tresa Garcia.

de les ànimes 130.
Calella
Mòbil: 675.657.543.
Email: dikiling@gmail.com.
.

Comenta-ho:

Gastronomia a Calella

On podeu fer un mos a Calella