Vade.cat al Facebook:

Diumenge des de 9 del matí fins a les 2 del migdia.Aprendrem a improvisar sols o sobre una base, farem cercles de so, practicarem i experimentarem intervals o acords senzills… i difícils…, aprendrem a respirar bé per cantar, a relaxar el cos i la ment i per tant la veu, aprendrem a ressonar, a afinar amb precisió, a empastar les veus, a cantar dues notes a l’hora, a aturar el temps mentre cantem…, però sobre tot, i aquest és el meu major repte, aprendrem a ser un sol esser cantant, una sola veu formada per tots els nostres colors, una sola experiència resultat de les experiències de tots, que és el que porto anys practicant amb la coral, i sento com un bon camí per caminar en aquests temps…

Matinal de Cants d’harmònics amb Joaquim Manjón Peñalver

POBLACIÓ: Calella

ÉS PART DE: 

Diumenge 9 de novembre de 9 a 14 h. Es un taller concebut per aprendre a connectar amb el nostre silenci, des d'on sorgeix la nostra veu neta i relaxada, aprenem a cantar meditant, o a meditar cantant, doncs només des del present es mostrar la nostra part + autèntica. Aportació: 25 € Cal inscripció al telf.: 644.420.129 (Joaquim)

Diumenge des de 9 del matí fins a les 2 del migdia.Aprendrem a improvisar sols o sobre una base, farem cercles de so, practicarem i experimentarem intervals o acords senzills… i difícils…, aprendrem a respirar bé per cantar, a relaxar el cos i la ment i per tant la veu, aprendrem a ressonar, a afinar amb precisió, a empastar les veus, a cantar dues notes a l’hora, a aturar el temps mentre cantem…, però sobre tot, i aquest és el meu major repte, aprendrem a ser un sol esser cantant, una sola veu formada per tots els nostres colors, una sola experiència resultat de les experiències de tots, que és el que porto anys practicant amb la coral, i sento com un bon camí per caminar en aquests temps…

Situació

Matinal de Cants d’harmònics amb Joaquim Manjón Peñalver

de les ànimes 130.
Calella
Mòbil: 644.420.129.
Email: joaquin.manjon@arrakis.es.
.

Comenta-ho:

Gastronomia a Calella

On podeu fer un mos a Calella