Vade.cat al Facebook:

MERLOT Restaurant, Cafeteria, Celler, es un projecte jove, modern i emprenedor. Estem convençuts que serà una experiència exitosa, oferim un producte de proximitat, equilibrat en qualitat a un preu competitiu i amanit amb un bon i elegant servei.
MERLOT: un local on trobareu el que necessiteu, una ambient modern,cuidat, elegant i acollidor, un tracte immillorable i una cuina tradicionals, de qualitat i amb un preu assequible. La nostra cuina estarà basada en la combinació dels productes autòctons de la nostra terra, resultant una cuina de tradició amb matisos innovadors.
Us podem oferir sales de diferents capacitats de comensals, diferents ambients on us hi sentiu a gust tant per compartir un àpat amb la família o els amics, per saborejar un bon cafè o un cocktail, per organitzar dinars de negoci en el reservat on disposareu de les eines que us calguin, per celebracions de fins a 140 persones, per conèixer el mon del vi en un íntim celler. Tot l’equip ens esmerem per cuidar fins l’últim detall, decoració, música, bon ambient i una esmerada presentació dels plats. En el restaurant procurem, de manera constant, oferir un excel·lent producte amb un magnífic servei.
Volem que feu del MERLOT, el vostre restaurant de referència!
Els ingredients per assolir l’èxit hi són, ara només us caldrà conèixer la carta i el producte i el servei que us oferim. Per tant per provar les habilitats del cuiner i el servei res millor que feu una reserva!
Està obert tot el dia, puguen així oferir esmorzars, dinars i sopars (menú i carta), així com gaudir dels nostres cafès i copes a qualsevol hora!
Us esperem!
David Ponsdomenech, Pol Beltran, Francesc Gómez i Joan Gómez.
Equip de direcció del Restaurant MERLOT.

MERLOT

POBLACIÓ: Palafolls

Dimarts tancat. Menú diari 10€. Menús de cap de setmana i especials per a grups. Sala polivalent fins a 100pax. Saló privat fins a 16pax. Cuina catalana, CARGOLS A LA LLAUNA, CARNS A LA BRASA, ASSORTIMENTS D'EMBOTITS I PATÉS. Gaudeix a les nits de cap de setmana d'un bon còctel a la nostra sala de butaques.

MERLOT Restaurant, Cafeteria, Celler, es un projecte jove, modern i emprenedor. Estem convençuts que serà una experiència exitosa, oferim un producte de proximitat, equilibrat en qualitat a un preu competitiu i amanit amb un bon i elegant servei.
MERLOT: un local on trobareu el que necessiteu, una ambient modern,cuidat, elegant i acollidor, un tracte immillorable i una cuina tradicionals, de qualitat i amb un preu assequible. La nostra cuina estarà basada en la combinació dels productes autòctons de la nostra terra, resultant una cuina de tradició amb matisos innovadors.
Us podem oferir sales de diferents capacitats de comensals, diferents ambients on us hi sentiu a gust tant per compartir un àpat amb la família o els amics, per saborejar un bon cafè o un cocktail, per organitzar dinars de negoci en el reservat on disposareu de les eines que us calguin, per celebracions de fins a 140 persones, per conèixer el mon del vi en un íntim celler. Tot l’equip ens esmerem per cuidar fins l’últim detall, decoració, música, bon ambient i una esmerada presentació dels plats. En el restaurant procurem, de manera constant, oferir un excel·lent producte amb un magnífic servei.
Volem que feu del MERLOT, el vostre restaurant de referència!
Els ingredients per assolir l’èxit hi són, ara només us caldrà conèixer la carta i el producte i el servei que us oferim. Per tant per provar les habilitats del cuiner i el servei res millor que feu una reserva!
Està obert tot el dia, puguen així oferir esmorzars, dinars i sopars (menú i carta), així com gaudir dels nostres cafès i copes a qualsevol hora!
Us esperem!
David Ponsdomenech, Pol Beltran, Francesc Gómez i Joan Gómez.
Equip de direcció del Restaurant MERLOT.

Característiques

  • Tipus de local: Restaurants
  • Tipus de cuina: A la brasa, Catalana, Mediterrània, Tradicional
  • Menú: Migdia, Nit
  • Horaris: De dilluns a dijous 8:00 a 21:00, divendres, disabtes de 8:00 a 00:00, diumenges 8:00 a 16:00

Situació

MERLOT

Palafolls
Tel.: 931735705.
Email: reserves@merlot.cat.
www.merlot.cat.

Comenta-ho:

Agenda a Palafolls

Coses que fer a Palafolls