Vade.cat al Facebook:

El pastisser malgratenc Jaume Turró Andersen es va proclamar guanyador del Campionat d’Espanya de Gelateria 2012. Turró va aconseguir el primer premi amb l’elaboració d’un pastís de crema de vainilla de Tahití amb xocolata blanca maridat amb vi dolç i un sorbet de maduixa de la passió amb pell de taronja i pebre rosa maridat amb Cointreau.

Núria

POBLACIÓ: Malgrat

Obert a partir de les 10 fins a les 24 h. Tancat dimecres. Fem orxata i gelats artesans. Creps dolces. Gofres. Delícies. Creps salades i vegetals. Amanides. Pizzes. Entrepans i pa de pagès. Sucs de fruites naturals. Pastisseria pròpia. AL NÚRIA SOM ARTESANS

El pastisser malgratenc Jaume Turró Andersen es va proclamar guanyador del Campionat d’Espanya de Gelateria 2012. Turró va aconseguir el primer premi amb l’elaboració d’un pastís de crema de vainilla de Tahití amb xocolata blanca maridat amb vi dolç i un sorbet de maduixa de la passió amb pell de taronja i pebre rosa maridat amb Cointreau.

Característiques

  • Tipus de local: Bars
  • Tipus de bar: Teteries
  • Tipus de cuina: Entrepans
  • Menú: Migdia, Nit
  • Horaris: Obert a partir de les 10 fins a les 24 h. Tancat dimecres.

Situació

Núria

Marià Cubí, 70.
Malgrat
Tel.: 937 654 589.
www.facebook.com/nuriamalgratdemar.

Comenta-ho: