Vade.cat al Facebook:

Gaudim d’un espai on regne el silenci amb llum natural i materials didàctics interactius. Porte’ns el teu fill si té algun suspès o no està motivat del tot i veuràs quin canvi que farà. Visita la nostra web.
QUIM SOM: La kitty (Departament d’anglès) i en LLuís (Classes de reforç escolar) som les persones que gestionem el centre Goedu. Tots dos hem estudiat a universitats internacionals (Dinamarca, Hollanda, Polònia, Grècia i Ghana) i tenim estudis superiors, màsters, a universitats catalanes com la UdG i la Ramon Llull.
OBJECTIUS: Treballem en l’educació amb il·lusió i professionalitat intentant transmetre als nostres alumnes els coneixements que hem assolit al llarg de la nostra carrera acadèmica i professional. Basem la pedagogia en prepar-los cap a una societat globalitzada i en constant moviment.
TASQUES Donem un punt internacional al centre amb llengües de futur com l’anglès i el xinès. Els estudiants gaudeixen d’un reforç escolar de primera qualitat amb un enginyer al capdavant.

Acadèmia Goedu

POBLACIÓ: Calella

"Educació de qualitat en temps de crisis". Un equip de professionals titulats amb experiència internacional impartim classes individuals i en grups. Classes de reforç escolar (comprensió lectora, matemàtiques, català... totes les assignatures i edats) classes d'anglès i de xinès amb professors nadius que preparen exàmens oficials.

Gaudim d’un espai on regne el silenci amb llum natural i materials didàctics interactius. Porte’ns el teu fill si té algun suspès o no està motivat del tot i veuràs quin canvi que farà. Visita la nostra web.
QUIM SOM: La kitty (Departament d’anglès) i en LLuís (Classes de reforç escolar) som les persones que gestionem el centre Goedu. Tots dos hem estudiat a universitats internacionals (Dinamarca, Hollanda, Polònia, Grècia i Ghana) i tenim estudis superiors, màsters, a universitats catalanes com la UdG i la Ramon Llull.
OBJECTIUS: Treballem en l’educació amb il·lusió i professionalitat intentant transmetre als nostres alumnes els coneixements que hem assolit al llarg de la nostra carrera acadèmica i professional. Basem la pedagogia en prepar-los cap a una societat globalitzada i en constant moviment.
TASQUES Donem un punt internacional al centre amb llengües de futur com l’anglès i el xinès. Els estudiants gaudeixen d’un reforç escolar de primera qualitat amb un enginyer al capdavant.

Situació

Acadèmia Goedu

Bruguera 101 1-1.
Calella
Tel.: 93 128 04 15.
Mòbil: 653 286 875.
Email: goedu123@gmail.com.
www.academiagoedu.com.

Comenta-ho:

Gastronomia a Calella

On podeu fer un mos a Calella