Agenda a:

diumenge 26 nov.

Teatre Clavé. Intèrprets: Autor: August Strindberg | Adaptació i direcció: Jordi Casanovas | Intèrprets: Lluís Soler, Mercè Arànega i Jordi Figueras | Composició musical: Carles Viarnès | Producció: Sala Muntaner i la col·laboració de Teatres en Xarxa. Edat recomanada: +14 anys [+] www.teatreclave.cat/estable/dansademort.

És part de:

dissabte 16 des.

Teatre Clavé. Companyia: ATALAYA TEATRO. Intèrprets: Direcció i adaptació: Ricardo Iniesta | Intèrprets: Carmen Gallardo, Lidia Mauduit, Raúl Vera, Jerónimo Arenal, Silvia Garzón, Manuel Asensio, María Sanz. Edat recomanada: +14 anys. Espectacle en castellà. [+] www.teatreclave.cat/estable/celestina.

És part de:

dimarts 26 des.

El jazz en general, i el swing en particular, compta amb una llarga tradició autòctona de temes dedicats al Nadal i, a la vegada, el swing és una bona excusa per realitzar versions d’allò més sorprenents de les nostres nadales. Zazu Osés: direcció musical, direcció coral i veu. The Swinging Gang Quartet. Participació de la Coral de l’Escola de música i els alumnes de l’Escola de dansa del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé. [+] www.teatreclave.cat/estable/swing.

És part de:

dimarts 31 des.

00:00FINAL DE L’AGENDA

Si només veieu aquesa nota, vol dir que no ens han fet arribar cap més acte.

Tipus: Agenda