Agenda a:

Avui dissabte

22:00Commemoració del Dia d’Andalusia

Concert al local social de la Hermandad del Rocio Pineda, commemoració del Dia d'Andalusia a càrrec de 'Las Carlotas'.

Tipus: Agenda

Demà diumenge

11:30Concert líric, Veus del Maresme

A les 11.45h, a l'Escola Sant Jordi, Concert líric, Veus del Maresme, a càrrec de solistes Laetare, organitza Associació Cultural Mare Nostrum.

Tipus: Agenda

18:00Espectacle familiar

a l'Auditori, Ai Rateta, Rateta! a càrrec d'El Replà Produccions, espectacle familiar.

Tipus: Agenda

dilluns 26 febr.

17:30Club de lectura: La Colla dels Vermells.

a la Biblioteca M. Serra i Moret. Club de lectura: La Colla dels Vermells. Per a nens i nenes de 8 a 10 anys que els agradi llegir, compartir una estona de lectura tot fent amics... aquest és el teu club. Cal inscripció prèvia.

És part de:

dimarts 27 febr.

18:00TALLER PER A ADULTS: Tu Salud en tus Dedos.

a la Biblioteca de Poblenou. Con E.F.T. – Tapping. Emotional Freedom Techniques (Técnica de Liberación Emocional). 1a sessió: coneixement i aprenentatge d’aquesta tècnica terapèutica que ens permetrà alliberar bloquejos energètics a la nostra vida quotidiana. A càrrec de Yolanda Farrais, terapeuta i monitora de desenvolupament personal.

És part de:

dimecres 28 febr.

17:00“Avui tertúlia” Grup de lectura del Benestar Social

a la Biblioteca M. Serra i Moret. “Avui tertúlia” Grup de lectura del Benestar Social, a càrrec de la Sra. Maria Matas. Es comentarà el llibre: El corazón del tártaro de Rosa Montero.

És part de:

20:30Trobada del Club de lectura.

Trobada del Club de lectura. Estarà dirigit per l’escriptor i filòleg Toni Sala. Es comentarà el llibre La remor de les onades de Yukio Mishima.

És part de:

dissabte 3 març

Tapes i concert al rt diagonal de pineda a carrec de luis flores i dani cubero, versions de alejandro sanz antonio orozco , manu carrasco pablo alboran - av montserrat 19. Tel.: 937671502. Email: info@restaurantdiagonal.com.

Tipus: Agenda

Gastronomia a Pineda