Agenda a:

Avui Dimecres

A la Biblioteca M. Serra i Moret, Hora del conte amb motiu de la celebració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència contra les dones, a càrrec de la Natatxa Frutos. [+]

Tipus: Agenda

Divendres 22 Nov

19:30Abús de poder

al carrer Montpalau, 12-14, a la Sala 1 d’Octubre, Seu d’Òmnium Alt Maresme, Abús de poder, a càrrec de l’advocat Josep Manuel Dotú. Organitza: Associació Cultural Mare Nostrum.

Tipus: Agenda

Diumenge 24 Nov

A l’Escola Sant Jordi, concert de Santa Cecília, amb la participació de les corals: Sa Boada Gospel Choir, Fil de Gospel, Laetare, Montpalau, Coral Juvenil Santa Maria de Pineda i Coral Pinedenca. [+]

Tipus: Agenda

Dimecres 27 Nov

17:00“Avui tertúlia”

De 17h a 19h, a la Biblioteca M. Serra i Moret, “Avui tertúlia” Grup dirigit per la Sra. Maria Matas. Organitza: Biblioteca M. Serra i Moret.

És part de:

20:30Club de lectura

A la Biblioteca M. Serra i Moret, Club de lectura, a càrrec de l’escriptor i filòleg Toni Sala. Organitza: Biblioteca M. Serra i Moret.

És part de:

Dijous 28 Nov

17:30Taller del Riure

C/ Diputació, 8, al Centre Cívic Poblenou, Taller del Riure. Activitat grauïta amb inscripció prèvia, a càrrec de Conchi Meoro. Organitza: Centre Cívic Poblenou.

Tipus: Agenda

Divendres 29 Nov

19:30Història d’una vila catalana: Pineda de Mar

Al carrer Montpalau, 12-14, a la Sala 1 d’Octubre, Seu d’Òmnium Alt Maresme, Història d’una vila catalana: Pineda de Mar, a càrrec del professor d’història Xavier Soldevila. Organitza: Òmnium Alt Maresme.

Tipus: Agenda

20:00CenaForum

Al local Canviem – carrer Maragall, 19, CenaForum, gratuït i obert a tothom. [+]

Tipus: Agenda

Dissabte 30 Nov

A la Sala Gran del CCR (Centre Cultural Recreatiu), la Companyia del Centre presenta, Els Fantasmes de Nadal. Contes amb cançons. Venda d’entrades a: www.ccrpineda.com. [+] www.ccrpineda.com.

Tipus: Agenda

A l’Auditori, carrer Progés, 22, Màgia particular: Efecto Borrell. Preu: 10€, venda d'entrades a Can Comas de dilluns a divendres de 9h a 14h o a la web: http://auditoripineda.cat i en cas que en quedin, 1 hora abans a l’Auditori. [+] auditoripineda.cat.

Tipus: Agenda

Divendres 31 Des

 Agenda de Pineda de Mar

Veus aquest missatge perquè no se'ns ha facilitat l'agenda. Consulteu-la al web municipal. www.pinedademar.org.

Tipus: Agenda

Gastronomia a Pineda