Agenda a:

Avui divendres

19:00Curs de Mindfulness i saviesa oriental per a la vida quotidiana

a la Biblioteca Poblenou. Pràctica de relaxació profunda, crear la intenció de quedar-nos on som, examinar la por en profunditat i acceptar-la. Sessió 5a: Acceptar la vida tal com és. Les sessions inclouen temes teòrics, meditació i exercicis pràctics de mindfulness, aplicats a la sessió. A càrrec de l’escriptora i coach Maite Bayona. Activitat gratuïta.

Tipus: Agenda

20:00CenaForum berenar-sopar compartit

al C/ Maragall, 19 local, CenaForum berenar-sopar compartit i passada de pel·lícula. Gratuït i obert a tothom. Organitza: Associació Canviem.

Tipus: Agenda

Demà dissabte

 6a Fira d’intercanvi de llibres

De 10h a 14h, a la Plaça Catalunya i al Centre Cívic Poblenou, 6a Fira d’intercanvi de llibres, recollida de llibres a les Biblioteques i al Centre Cívic. Organitza: Regidoria de Cultura.

Tipus: Agenda

08:00Sortida de l’Excursió Feria de Abril

sortida de l’Excursió Feria de Abril con Sevillanes, organitza: Casal d’Avis Poblenou. Informació i reserves: 93.769.35.07. Preu: 45€

Tipus: Agenda

12:00Jazz Vermut

al Pati de Can Comas, Jazz Vermut, músics Toni Pujol (contrabaix), Juanma Morer (Bateria) i Ferran Morer (Guitarra), artista convidada Eva Fernández (saxo i veu). A càrrec de l’Escola Municipal de Música de Pineda de Mar. Activitat gratuïta, tot fent el vermut.

Tipus: Agenda

diumenge 29 abr.

14:00Paellada Popular

a la Plaça del Carme, Paellada Popular, organitza: AVV Virgen del Carmen.

Tipus: Agenda

Gastronomia a Pineda