Agenda a:

Demà Dissabte

A la Biblioteca M. Serra i Moret, Escape Room de Harry Potter, activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia. Adreçada a nens de 8 a 12 anys . Podeu venir disfressats d’algun personatge dels llibres. [+]

Tipus: Agenda

Diumenge 1 Mar

12:00Concert: Bach íntim

A l’Escola Sant Jordi, Concert: Bach íntim, la petita crònica i el petit quadern de música d’Anna Magdalena Bach, duo: Susanna Crespo Held - Eduard Martínez Borruel. Organitza: Associació Cultural Mare Nostrum.

Tipus: Agenda

18:00Cinema: Frozen II

a l’Auditori, Cinema: Frozen II, preu: 3€. Venda d’entrades, el mateix dia, una hora abans, directament a L’Auditori. Organitza: Ajuntament de Pineda de Mar.

Tipus: Agenda

Dilluns 2 Mar

18:00Hora del conte: Súperdones de la història

a la Biblioteca M. Serra i Moret, Hora del conte: Súperdones de la història, a càrrec de Calidoscopi Cultura. Organitza: Biblioteca M. Serra i Moret.

Tipus: Agenda

Dimarts 3 Mar

a la Biblioteca M. Serra i Moret, El club de l’opera. Dirigit per l’escriptora Rosa Maria Carbonell Sala. Activitat que té la finalitat d’apropar el món de l’òpera i fer-lo més accessible a tothom. Format àgil i amè, on es mostraran, s’escoltaran i es comentaran fragments de Cavalleria Rusticana de Pietro Mascagni. [+]

És part de:

Dimecres 4 Mar

19:30Xerrada: Dones escriptores i vi

A la Biblioteca M. Serra i Moret, Xerrada: Dones escriptores i vi, a càrrec de Calidoscopi Cultura. Organitza: Biblioteca M. Serra i Moret.

Tipus: Agenda

Dijous 5 Mar

19:00Presentació del llibre: Doce días i una vida

A la Biblioteca M. Serra i Moret, Presentació del llibre: Doce días i una vida, de l’autora local Lluna Vicens. Parnàs Edicions. Organitza: Biblioteca M. Serra i Moret.

És part de:

Divendres 6 Mar

A la Biblioteca M. Serra i Moret, Xerrada: Dona i treball: mirar el passat per entendre el present i millorar el futur, a càrrec de les ponents: Roser Casanovas (Psicòloga Social de Creu Roja Alt Maresme) i Anna Chico (Educadora Social de Creu Roja Alt Maresme). [+]

És part de:

Dissabte 7 Mar

20:00Concert solidari

A l’Església Santa Maria de Pineda, Concert solidari en benefici de càritas. Organitza: Sa Buada Gospel Choir

Tipus: Agenda

A l’Auditori de Pineda de Mar, C/ Progrés, 22, Concert: De la nova cançó al Trap en format simfònic, a càrrec de la Banda de Cerdanyola, Preu: 7€, venda d'entrades a Can Comas de dilluns a divendres de 9h a 14h o a la web: http://auditoripineda.cat. [+] auditoripineda.cat.

Tipus: Agenda

Dijous 12 Mar

17:30Activitat musical en família: Ara canto, ara ballo

A la Biblioteca M. Serra i Moret, Activitat musical en família: Ara canto, ara ballo. A càrrec de Sandra Reina. Adreçat a famílies amb petits de 8 mesos a 3 anys. Dins del Projecte Petits Lectors. Organitza: Biblioteca M. Serra i Moret.

És part de:

Al Centre Cívic Poblenou, Retorn al Futur: el residu que esdevingué recurs. Els recursos disponibles són limitats, i limitants. Com deixar d’actuar talment fossin infinits? A càrrec de Joan Manel Riera, Biòleg i educador ambiental. Coordinador de l’Escola de Natura del Corredor. Assessor del Programa Escoles Verdes – GenCat. Organitza Centre Cívic Poblenou. [+]

Tipus: Agenda

Dissabte 14 Mar

 II Fira d’antiguitats i col•leccionisme

De 10h a 22h, a la Plaça Mèlies, II Fira d'antiguitats i col•leccionisme, parades d'antiguitats, vinils, música, llibres i altres articles de col•leccionisme. Organitza: Associació Kultura Local.

Tipus: Agenda

17:00Teatre infantil: Alícia al país de les meravelles

A l’Auditori de Pineda de Mar, C/ Progrés, 22, Teatre infantil: Alícia al país de les meravelles, Preu: 5€, venda d'entrades a Can Comas de dilluns a divendres de 9h a 14h o a la web: http://auditoripineda.cat. Organitza: Ajuntament de Pineda de Mar.

Tipus: Agenda

Dilluns 16 Mar

A la Biblioteca M. Serra i Moret, Tallers de modelatge amb JumpingClay: Liró gris, a càrrec de JumpingClay Barcelona Poblenou. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia. Activitat adreçada a infants de 8 a 12 anys. Dins del projecte Parcs i Biblioteques, naturalment! [+]

És part de:

Dijous 19 Mar

17:30Xerrada d’educació: El viatge de primària a secundària

Al Centre Cívic Poblenou, Xerrada d’educació: El viatge de primària a secundària, a càrrec de Toni Argent, professor i formador de la Diputació de Barcelona.

Tipus: Agenda

Diumenge 22 Mar

12:00Afinats!, concerts d’alumnes

A la Cafeteria de Can Comas, Afinats!, concerts d’alumnes de l’Escola Municipal de Música, activitat gratuïta tot fent el vermut. Organitza: Ajuntament de Pineda de Mar i Escola Municipal de Música de Pineda de Mar.

Tipus: Agenda

12:00Concert: de Catalunya a Itàlia

A l’Escola Sant Jordi, Concert: de Catalunya a Itàlia, Albert Deprius, tenor, Laia Armengol, piano. Organitza: Associació Cultural Mare Nostrum.

Tipus: Agenda

18:00Teatre: 7 ANYS

al Centre Cultural i Recreatiu, Teatre: 7 ANYS , a càrrec de la Companyia del CCR Direcció Maite Ferré i Verónica Rebollo. Organitza CCR Pineda.

Tipus: Agenda

Dimarts 24 Mar

A la Biblioteca M. Serra i Moret, Hora del conte: El Ratolí Pérez, t’ajuda a cuidar la teva boca, a càrrec de Natatxa Frutos. Per famílies amb infants de 5 a 10 anys. Dins de la Setmana de la Salut organitzada per la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Pineda de mar. [+]

És part de:

Gastronomia a Pineda