Agenda a:

dissabte 20 gen.

Agenda de dissabte 20 de gener aquí: [+]

Tipus: Agenda

Per a nens/es de 6 a 12 anys Hora: de 10.30 a 13.30 h. "Després de festes comencem fent tallers de manualitats", a càrrec de Montse Roig. Les inscripcions es fan a través del formulari de sol·licitud d'inscripció habilitat al web municipal www.palafolls.cat Número de places: 25. Organitza: Biblioteca Enric Miralles - Ajuntament. [+]

Tipus: Agenda

diumenge 21 gen.

Inscripcions només anticipades a www.catbike.net. Preu de la inscripció: 14 euros federats i 18 euros no federats. Fins el 19 de gener a les 20 h. Obsequi per a tots els participants. Es començarà a les 9.30 h i la recollida dels dorsals serà a les 8.30 h, tot tindrà lloc al camp de futbol de Sant Genís. Premis a totes les categories. Avituallament especial amb begudes, fruita i pastisseria. [+]

Tipus: Agenda

divendres 26 gen.

20:00Presentació del llibre “Les joventuts llibertàries de Catalunya (1932-1939)”

A càrrec de l'autora Sònia Garangou. A les 20 h, a la biblioteca Enric Miralles. Aquest estudi recupera les idees, activitats i lluites dels joves anarquistes catalans de la II República i la Guerra Civil. Organitza: RIP.

Tipus: Agenda

21:00JOVENTUT concert en acústic.

Al local jove Can Batlle. Organitza: local jove Can Batlle - Ajuntament.

Tipus: Agenda

dissabte 27 gen.

19:00XERRADA al Casal de la Dona

Xerrada informativa per a un nou taller que començarà el mes de febrer "Un curso para milagros" a càrrec de Xavier Oromí. Al Casal de la Dona. Organitza: Associació de Dones de Palafolls.

Tipus: Agenda

dilluns 29 gen.

19:00Club de lectura

A la biblioteca, es comentarà "La mujer de la arena" de Kobo Abe. A càrrec de Toni Sala. Activitat gratuïta, per adults i amb inscripció prèvia. Organitza: Ajuntament - Biblioteca Enric Miralles.

Tipus: Agenda