Agenda a:

dijous 23 nov.

20:00XERRADA. Una pareja para toda la vida

XERRADA. Una pareja para toda la vida, es parlarà de les relacions de parella. A les 20 h al Casal de la Dona. Organitza: Casal de la Dona.

Tipus: Agenda

divendres 24 nov.

 SANTA CECÍLIA. Cantata “La comèdia del gall”

SANTA CECÍLIA. Cantata "La comèdia del gall". Acte organitzat a les escoles i protagonitzat pels seus alumnes per apropar el cant als més petits. Organitza: Ajuntament - Escola municipal de Música i Dansa.

Tipus: Agenda

 COMMEMORACIÓ dia mundial contra la violència de gènere.

COMMEMORACIÓ dia mundial contra la violència de gènere. Al matí lectura del manifest a l'IES Font del Ferro. El local jove Can Batlle s'adhereix a la campanya contra l'assetjament de gènere #METOO. A partir de les 21 h al local jove Can Batlle concert acústic. Organitza: Ajuntament de Palafolls - Joventut. Col·labora: Associació local FemiFolles contra la violència de gènere.

Tipus: Agenda

dissabte 25 nov.

 Fira de Nadal

Al centre del poble de 10 a 21 h podràs visitar la fira de Nadal. Organitza: ACEP.

Tipus: Agenda

 Curset de descoberta de la Natura.

CURS. Vegetació. Curset de descoberta de la Natura. Darrera sessió del curs. Més informació del curs a la descripció de la primera sessió de l'11 de novembre. Organitza: Ajuntament - Medi Ambient.

Tipus: Agenda

11:00TALLERS. A la biblioteca Enric Miralles

TALLERS. A la biblioteca d' 11 a 13 h. A la tardor castanyes i cargols amb banyes és un taller per a nens i nenes de 3 a 5 anys. La inscripció s'ha de fer presencialment a la biblioteca. Places limitades a 12. Cal que vinguin acompanyats del pare o la mare. Organitza: Ajuntament - Biblioteca Enric Miralles.

Tipus: Agenda

dilluns 27 nov.

19:30CLUB DE LECTURA

CLUB DE LECTURA. A la biblioteca. Es comentarà El tallador de canyes de Tanizaki, Junichirô. Coordina: Toni Sala.

Tipus: Agenda

dijous 30 nov.

19:00Xerrada amb el títol Como superar la ansiedad

XERRADES. A la biblioteca, xerrada amb el títol Como superar la ansiedad con Wingwave. Gratuïta. A càrrec d'Esther Bisbal. Organitza: Organitza: Ajuntament - Biblioteca Enric Miralles.

Tipus: Agenda

dissabte 2 des.

 PLANETARI DIGITAL. PROPOSTA FAMILIAR

Vols gaudir d'una cúpula de planetari de 360º en família aquí a Palafolls el proper 2 de desembre? Doncs necessitem un mínim de 15 famílies. Els interessats adreçar-se a l'edifici MiD de 17 a 19 h de dilluns a divendres a recepció. Hi haurà sessions per a diferents edats. US HI ESPEREM!

Tipus: Agenda

dimarts 31 des.

00:00FINAL DE L’AGENDA

Si només veieu aquesa nota, vol dir que no ens han fet arribar cap més acte.

Tipus: Agenda