Agenda a:

Demà dijous

20:00Taller al Casal de la Dona.

Participa al Cercle de dones de 20 a 22h on es parlarà de diferents inquietuds i es compartiran experiències de dona a dona. Per Amaia Montes de "Las cajitas de Ami". Més informació al Casal de la Dona.

Tipus: Agenda

divendres 23 març

Acte a l'escola Les Ferreries. Els i les alumnes de 6è de primària a la tarda realitzaran la Fira de Primavera, on es vendran les manualitats que tots els alumnes de primària han realitzat per l'ocasió. Els diners recaptats es destinaran a San Isidro (Nicaragua) i a Acció Solidària Meditèrrania. [+] xocolatadasolidaria.org/ .

Tipus: Agenda

dissabte 24 març

Festival Singulars. A les 22.30 h al Casal de Palafolls amb MARTA KNIGHT + JORDI LANUZA Entrada: 5€ al mateix Casal. Marta Knight es va estrenar l’any 2017 amb Peterloo Heroes, les cinc cançons del treball suposen la carta de presentació d’aquesta interessant proposta folk. Jordi Lanuza és l’ànima d’Inspira, tot un grup de culte de l’escena de Barcelona. [+]

Tipus: Agenda

diumenge 25 març

07:00Sortida del Grup de Muntanya

Es proposa fer el Passeig de Ronda: Cadaqués - Cap de Creus - Cadaqués i en acabar s'anirà a dinar . Sortida a les 7 h des de l'aparcament de Les Ferreries. Organitza: Grup de Muntanya de Palafolls.

Tipus: Agenda

dilluns 26 març

19:00Club de lectura

Club de lectura a la Biblioteca Enric Miralles. Es comentarà el llibre: Una qüestió personal  d’Oe, Kenzaburo. A càrrec de Toni Sala. Activitat gratuïta, per adults i amb inscripció prèvia.

Tipus: Agenda

dissabte 31 març

Detall de les activitats aquí: [+]

Tipus: Agenda

diumenge 1 abr.

12:00Festa Petita de Palafolls

Al Fòrum Palatiolo, sardanes a càrrec de la Cobla Palafolls.

És part de: