Agenda a:

divendres 24 ag.

Al Sis-b. Jesus Cantón al piano i a la veu ens farà un homenatge a un dels compositors britànics més conegut de tots els temps. [+] - Av. Bon Pastor 6. Tel.: 937611849. www.sis-b.com.

És part de:

divendres 31 ag.

Al Sis-b. La versatilitat i el color de la veu de Laia Porta amb la qualitat d’Arrigo Tomasi al Piano, ens presenten estàndards dels grans referents clàssics del jazz, del blues, que va des d’Ella Fitzgerald i Billie Holiday fins a Jobim i George Benson amb. Un viatge musical fascinant que convertirà el concert en un esdeveniment extraordinari. [+] - Av. Bon Pastor 6. Tel.: 937611849. www.sis-b.com.

És part de:

divendres 7 set.

Al Sis-b. Neil Geoffrey (guitarra i veu) I J.C Narzekian (saxo). Neil és un gran mestre del gènere i ha tocat amb B.B King i altres mestres del Blues, l`acompanya al Saxo J.C Narzekian professor de música i director del festival de Jazz de Calella, en una nit especial on podrem gaudir de versions i de temes propis d`aquests grans músics. [+] - Av. Bon Pastor 6. Tel.: 937611849. www.sis-b.com.

És part de:

divendres 14 set.

Al Sis-b. De la ma d'uns dels tributs més fidels que hi ha actualment, Pacto Entre Caballeros. Una banda de luxe amb 5 components: Dimitry (bateria), Albert Jordà (baix), Luciano Dell Aquila (guitarra i pianos), Mar Aguilera veu femenina, i Julià Eusebio (guitarra, harmònica i veu principal) per rendir homenatge a un dels cantautors més especials i irreverents [+] - Av. Bon Pastor 6. Tel.: 937611849. www.sis-b.com.

És part de:

divendres 21 set.

Al Sis-b. Ens presenten un repertori que recorre els més emotius temes de Soul d’Etta James, Ray Charles, Nina Simone i els grans clàssics del Swing, Jazz i del Blues. Un trio de primer nivell que compte amb la sensual veu de Sandra Ortega, els virtuosos Eduardo Introcaso, en el saxo (Mississippi Blues Band), i Cristian Poyo Moya al piano (Tota Blues). [+] - Av. Bon Pastor 6. Tel.: 937611849. www.sis-b.com.

És part de:

divendres 28 set.

Al Sis-b. Paquito Blues Band ens ve a presentar amb la banda complerta el seu 3er disc, després de presentar-lo en llocs com Milano de BCN, la Nova Jazz Cava de Terrassa, Festival Primavera in Black de Hospitalet del Llobregat o el Festival de Blues de Barcelona. La Societat de Blues de Barcelona els va escollir per gravar un cd als estudis Salamandra. [+] - Av. Bon Pastor 6. Tel.: 937611849. www.sis-b.com.

És part de:

divendres 31 des.

 Agenda de Malgrat de Mar

Veus aquest missatge perquè no se'ns ha facilitat l'agenda. Consulteu-la al web municipal. www.ajmalgrat.cat.

Tipus: Agenda

Gastronomia a Malgrat