Agenda a:

Avui dissabte

22:00CORREFOC

Parc de Francesc Macià, carrer de Can Feliciano, Riera, Nàpols, Fonlladosa, Avinguda Bon Pastor per acabar a la Plaça de l'Àncora. A càrrec de la Colla de Diables Ratpenatsinfernals [+]

Tipus: Agenda

divendres 25 ag.

Al Sis-b. Dues guitarres i una veu. Versions Pop actuals en anglès i castellà. Una veu dolça i delicada que serà una delicatessen per a tots els sentits. [+] - Av. Bon Pastor 6. Tel.: 937 611 849. www.sis-b.com.

És part de:

divendres 1 set.

Al Sis-b. Un duet acústic format per Michelle Claude (veu i guitarra) i Albert Dotras (baix, guitarra i teclat). Ens faran un passeig per les versions més conegudes del Pop-Rock, funky i Soul. [+] - Av. Bon Pastor 6. Tel.: 937 611 849. www.sis-b.com.

És part de:

divendres 8 set.

Al Sis-b. És la Rocío Pinto (veu), la Lluna Martí (saxo), en Carles Camps (guitarra) i en Gerard Avellaneda (baix). Podreu escoltar una selecció d'alguns dels estàndards més coneguts de la història del jazz i de la música popular, dedicat a tots aquells que vulguin amarar-se de bones vibracions. Amunt! [+] - Av. Bon Pastor 6. Tel.: 937 611 849. www.sis-b.com.

És part de:

divendres 15 set.

Al Sis-b. Quartet amb una especial passió per la música negra i el Blues més elèctric. El seu repertori va des del Slow Blues fins al Blues més rabiós i ballable. Carlos Shelly (veu i guitarra elèctrica), Néstor Busquets (bateria), Pasto Martí (baix) i Cristian Moya (teclats). [+] - Av. Bon Pastor 6. Tel.: 937 611 849. www.sis-b.com.

És part de:

divendres 22 set.

Al Sis-b. Dues guitarres, veus i clarinet, espremen tots els recursos dels seus instruments i troben així un equilibri sonor, harmònic i rítmic molt atractiu. Amb composicions originals i algunes versions, l'univers musical d'aquest trio és el fruit de la trobada de tres països, cultures i experiències, tot i la passió per la música mediterrània, llatina i, per descomptat, el jazz! [+] - Av. Bon Pastor 6. Tel.: 937 611 849. www.sis-b.com.

És part de:

divendres 29 set.

Al Sis-b. Després de l'últim concert en què ens va presentar el seu últim disc “Boogie Wins Again”, en tornaran a regalar un concert ple d'energia i virtuosisme. On faran temes tant del seu últim disc com de tota la seva carrera. [+] - Av. Bon Pastor 6. Tel.: 937 611 849. www.sis-b.com.

És part de:

dimarts 31 des.

00:00FINAL DE L’AGENDA

Si només veieu aquesa nota, vol dir que no ens han fet arribar cap més acte.

Tipus: Agenda

Gastronomia a Malgrat