Agenda a:

divendres 30 juny

Al Sis-b. Ens presenten el seu segon disc “Magic Tone”. Amb el seu anterior disc “House of Blues” ja van recórrer diversos festivals nacionals i internacionals amb un repertori basat en el Blues Fusió, que barreja els tocs personals amb altres estils com el Country, el Jazz o el Rock, interpretats amb molta energia i elegància. Miguel Talavera (guitarra i veu), Miguel Ballester (bateria) i Jordi Franco (baix). [+] - av. Bon Pastor 6. Tel.: 937 611 849. www.sis-b.com.

És part de:

divendres 7 jul.

Al Sis-b. Juli Piris, Ens presenta el 3r treball discogràfic del seu projecte personal. Temes propis, anomenat “Vidas Paralelas”, Pop/Rock fresc, visceral, música a-temporal amb cançons que porten missatge i que hom pot sentir-se identificat en algun moment. Ens el presenta amb la seva habitual banda que fan el tribut a “El Último de la Fila”: Juli Piris (veu i guitarra), Joan Molina (bateria) i Gabi Vergara (baix). [+] - Bon Pastor 6. Tel.: 93 761 18 49. www.sis-b.com.

És part de:

divendres 14 jul.

23:00Whitebird

Al Sis-b. Acústic de versions de Jazz, soul, funk i blues dels anys 70's fins 90's. Sandra León a la veu i Xavi Farell a la guitarra. [+] - Av. Bon Pastor 6. Tel.: 93 761 18 49. www.sis-b.com.

És part de:

divendres 21 jul.

Al Sis-b. The Generation Blues Band té un estil clarament marcat pel blues elèctric. La idea és rememorar els grans clàssics del blues de tots els temps i fer-ne versions personals amb molta força dels 5 components: Albert Ferrés (Veu, guitarra i harmònica), Áxel Ibáñez (Guitarra i veus), Gustavo Gómez (Veu i baix), Jaume Escudé (Piano i Hammond), Jordi Alba (Bateria). [+] - Av. Bon Pastor 6. Tel.: 93 761 18 49. www.sis-b.com.

És part de:

divendres 28 jul.

Al Sis-b. Neil Geoffrey (guitarra i veu) I J.C Narzekian (saxo). Neil és un gran mestre del gènere i ha tocat amb B.B King i altres mestres del Blues, l`acompanya al Saxo J.C Narzekian professor de música i director del festival de Jazz de Calella. [+] - Av. Bon Pastor 6. Tel.: 93 761 18 49. www.sis-b.com.

És part de:

dimarts 31 des.

00:00FINAL DE L’AGENDA

Si només veieu aquesa nota, vol dir que no ens han fet arribar cap més acte.

Tipus: Agenda

Gastronomia a Malgrat