Agenda a:

divendres 20 oct.

18:00ELS CONTES DEL DIVENDRES

A la Sala de la Biblioteca La Cooperativa Organitza: Biblioteca la Cooperativa

Tipus: Agenda

Al Sis-b. En aquesta ocasió acompanyada també d'uns espectaculars i també internacionals músics com Jordi Torrens a la guitarra i Jorge Sarraute al piano que ens interpretaran els millors estàndards, bossa i temes llatins. Una ocasió realment única per gaudir d'aquest espectacular trio en la intimitat del Sis-b. [+] - Av. Bon Pastor 6. www.sis-b.com.

És part de:

dissabte 21 oct.

19:00MERCAT, TAPES & MUSIC

Al Mercat Municipal Organitza: Malgrat Turisme SL

Tipus: Agenda

diumenge 22 oct.

18:00TEATRE AMATEUR

Al Centre Cultural. Tal com som. Organitza: Teatre les Melies

Tipus: Agenda

dimecres 25 oct.

19:00CLUB DE LECTURA

A la Sala de la Biblioteca La Cooperativa. Donde nadie te encuentre d’Alicia Giménez Bartlett. Modera Neus Mateu, cal inscripció. Organitza: Biblioteca La Cooperativa

Tipus: Agenda

divendres 27 oct.

18:00ELS CONTES DEL DIVENDRES

A la Sala de la Biblioteca La Cooperativa. On són les castanyes a càrrec de Toni Massagué. Organitza: Biblioteca la Cooperativa

Tipus: Agenda

Balls d'envelat a la Barretina de Malgrat de Mar. Farem Ball per retrobar-nos. Els dies: 27 d'octubre, 24 de novembre i el 15 de desembre durant aquest primer trimestre. - Travessera del Mercat, 5, 1er.pis.

És part de:

Al Sis-b. Amb Castor Compadre, harmònica i Lluís Navarro "Nano", veu i guitarra acústica. Ens interpretaran temes de blues, boggie, rockabilly etc. Un duet amb molt de “power” que de ben segur us farà moreus del seient! - Av. Bon Pastor 6. www.sis-b.com.

És part de:

dissabte 28 oct.

18:003a EDICIÓ MAR DE POESIA

A la Sala de l’arxiu municipal Organitza: Mar de poesia

Tipus: Agenda

22:00TEATRE AMATEUR

Al Centre Cultural. Venda d’entrades de 12 a 13 h. Organitza: Grup de teatre La Magnòlia

Tipus: Agenda

diumenge 29 oct.

18:00TEATRE AMATEUR

Al Centre Cultural. Venda d’entrades de 12 a 13 h. Organitza: Grup de teatre La Magnòlia

Tipus: Agenda

dilluns 30 oct.

17:30CLUB DE LECTURA INFANTIL

A la Sala de la Biblioteca La Cooperativa. 17.30 h de 9 a 11 anys. 18.30 h de 12 a 14 anys. A càrrec d’Ester Pascual, cal inscripció, places limitades. Organitza: Biblioteca La Cooperativa

Tipus: Agenda

dimarts 31 oct.

 DESCOBREIX LA CASTANYERA

Gimcana per a grups de 10 nens/es d’infantil i primària acompanyats d’un adult. 17 h a 20 h Plaça Anselm Clavé. Incripcions el 27 i 30 d’octubre de 17 a 18 h a la plaça de l’Església. A càrrec del Centre Lúdic Tastaolletes Organitza: Ajuntament de Malgrat

Tipus: Agenda

divendres 3 nov.

Al Sis-b. És una banda formada per José Azul (guitarra i veu), Tina Masawi (veu principal), Matías Míguez (baix) i David Gómez (bateria). Ens presenten el seu primer àlbum: “The Blue Truck”, un viatge de llarg recorregut a través de diversos gèneres com: Soul, Pop, Rock i Blues. [+] - Av. Bon Pastor 6. www.sis-b.com.

És part de:

divendres 10 nov.

Al Sis-b. Un grup que es troba entre el Blues i el Rock´n Roll i en què les influències són interminables. Desde Sonny Boy Williamson i Muddy Waters, Chuck Berry, Hank Williams i Johnny Cash etc. La banda està formada per Fredy (harmònica i veu), Hector Martos (guitarra), Joan Bernaus (baix) i Adrià Sanz (bateria). Pura força i passió! - Av. Bon Pastor 6.. www.sis-b.com.

És part de:

divendres 17 nov.

Al Sis-b. The Ramblers és un trio de soul-jazz inspirat en artistes com Ramsey Lewis i Les McCann. Els seus components, tenen una llarga trajectòria com els grups Mambo Jambo i Macaco. Fernando Tejero, piano, Matías Miguez, baix, Anton Jarl, la bateria i en aquesta ocasió s'afegeix la veu poderosa i la guitarra de Jonathan Herrero integrant de “A Contra Blues”. El repertori conté clàssics dels 70's i alguna sorpresa que no us convé perdre us. - Av. Bon Pastor 6.. www.sis-b.com.

És part de:

divendres 24 nov.

Balls d'envelat a la Barretina de Malgrat de Mar. Farem ball per retrobar-nos els dies 27 d'octubre, 24 de novembre i 15 de desembre durant aquest trimestre. - Travessera del Mercat, 5, 1er.pis. Tel.: 937614533. Mòbil: 617425936 (Anna). Email: activitatsbarretina@gmail.com.

És part de:

Al Sis-b. Jazz New Orleands. Aquesta banda amb músics tant singulars com excepcionals porten tota una vida dedicada al Jazz. Han participat en diversos festivals de jazz del país i junt amb la reconeguda cantant Laia Porta, formen un quintet espectacular que ens transportaran als inicis del Jazz dels anys 30. Xavi Miró (Saxo), Joan Massats (trombó), Lluís Murillas (guitarra), Pep Rius (contrabaix) i Laia Porta a la veu. - Av. Bon Pastor 6.. www.sis-b.com.

És part de:

divendres 15 des.

Balls d'envelat a la Barretina de Malgrat de Mar. Farem ball per retrobar-nos a les 21:30, els divendres, 27 d'octubre, 24 de novembre i 15 de desembre durant aquest trimestre. - Travessera del Mercat, 5, 1er.pis. Tel.: 937614533. Mòbil: 617425936 (Anna). Email: activitatsbarretina@gmail.com.

És part de:

dimarts 31 des.

00:00FINAL DE L’AGENDA

Si només veieu aquesa nota, vol dir que no ens han fet arribar cap més acte.

Tipus: Agenda

Gastronomia a Malgrat