Agenda a:

 • dimecres 24 abr. - 2019-04-24

 • 18:30Conferència “Drons per a un món millor”

  Al Casal l’Amistat (c. Església, 205-207), conferència “Drons per a un món millor”. Segle XXI, cap on va la humanitat (V), a càrrec del Dr. Miquel Valero, catedràtic del Departament d’Arquitectura de Computadors de l’Escola d’Enginyeria en Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefells (UPC). Organitza: Aula d’Extensió Universitària de Calella. www.aulacalella.cat.

  És part de:

  19:00Projecció de curts seleccionats pel Trofeu Torretes

  19.00 - 20.30 h, a la Sala Mozart (c. Església, 91), projecció de curts seleccionats pel Trofeu Torretes de curtmetratges del Festimatge’19. Organitza: Foto-Film Calella. www.fotofilmcalella.org.

  És part de:

  20:00Ovidi4

  Al Teatre Orfeó Calellenc. Nascuts enmig de la democràcia de l'amnèsia decretada i l'oblit planificat, tres joves que ja no ho són tant es troben, comparteixen i celebren humilment Ovidi Montllor a través de poemes, músiques i reflexions. Dir, cantar, pensar: claus encara de la condició humana. David Caño, l'artista. Borja Penalba, el cantant. David Fernàndez, el pallasso. [+]

  Tipus: Agenda

  21:30Projecció de curts seleccionats pel Trofeu Torretes

  21.30 - 23.00 h, a la Sala Mozart (c. Església, 91), projecció de curts seleccionats pel Trofeu Torretes de curtmetratges del Festimatge’19. Organitza: Foto-Film Calella. www.fotofilmcalella.org.

  És part de: