Agenda a:

divendres 24 ag.

Far de Calella. El virtuós dels instruments de doble corda mediterrània, Eduard Iniesta, influït per les textures sonores de les rondalles i pel seu interès per la música popular, es troba amb la cantant lírica Maria Hinojosa, que ha cantat en molts dels més prestigiosos teatres del món com l’Òpera de Philadelphia, Teatre del Liceu, l’Arena de Verona, Teatre Colon de Buenos Aires, entre molts altres. [+] www.tictactiquet.com/ca/.

És part de:

dissabte 25 ag.

21:00Revetlla popular de l’Associació de Veïns del carrer de Balmes

al carrer de Balmes (Església-Jovara), revetlla popular de l’Associació de Veïns del carrer de Balmes.

Tipus: Agenda

diumenge 26 ag.

al passeig de Manuel Puigvert, audició doble de sardanes a càrrec de la Cobla La Principal del Llobregat i la Cobla Reus Jove. Organitza: Agrupació Sardanista de Calella. [+]

És part de:

dijous 30 ag.

19:00Vespres musicals al MUTUR

al Museu del Turisme, Vespres musicals al MUTUR, música i copa de cava en una visita a través de la història del turisme.

Tipus: Agenda

divendres 31 ag.

Far de Calella. Amb el seu àlbum de debut, 45 cerebros y 1 corazón (Fina Estampa, 2017), que presideix la pràctica totalitat de les llistes dels millors discs de 2017, Maria Arnal i Marcel Bagés han deixat de ser una promesa per convertir-se en una de les més sòlides realitats de la música feta aquí. Una embruixadora mescla d’emoció, actitud i talent, deixa abduït el públic que es torna incondicional seguidor després d’assistir als seus concerts. [+] www.tictactiquet.com/ca/.

És part de:

divendres 7 set.

Far de Calella. Nikol Kollars & Frederic Wort és un duet creat fa més de 5 anys. Format per Nikol Kollars, la veu dolça i vellutada de la cantant nord-americana amb moltíssims anys d’experiència, i el pianista català Frederic Wort, que combina estils de música molt diversos, prové de l’escola clàssica però fa més de 25 anys que es dedica a la música moderna. Conformen un tàndem únic i eclèctic i passen per totes les possibilitats de la música. [+] www.tictactiquet.com/ca/.

És part de:

divendres 31 des.

 Agenda de Calella

Veus aquest missatge perquè no se'ns ha facilitat l'agenda. Consulteu-la al web municipal. www.calella.cat.

Tipus: Agenda

 Agenda de Calella

Veus aquest missatge perquè no se'ns ha facilitat l'agenda. Consulteu-la al web municipal. www.calella.cat.

Tipus: Agenda