Agenda a:

 • Avui dimecres - 2018-10-17

 • al Casal l’Amistat (c. Església, 205-207), conferència: “La fisiologia dels sentits”, a càrrec del Dr. Francisco J. Muñoz, professor del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la Universitat Pompeu Fabra. [+] www.aulacalella.cat.

  És part de:
 • Demà dijous - 2018-10-18

 • 15.15 - 16.30 h, a la Sala de Juntes de l’Hospital Sant Jaume de Calella, Xerrada per a familiars de malalts d’Alzheimer i altres demències. Trastorn del comportament. A càrrec de Dra. Guerrero, metgessa neuròloga de l’Hospital de Calella. Inscripcions: els dijous trucant al 93 769 02 01 (ext. 2942). [+]

  Tipus: Agenda

  19:00Club de lectura en anglès

  a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Club de lectura en anglès amb el llibre A Thousand Splendid Suns, de Khaled Hosseini. Coordina: Sîan Mathias. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

  És part de:
 • divendres 19 oct. - 2018-10-19

 • 10:00Tertúlies en català

  a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Tertúlies en català amb el llibre La filla estrangera, de Najat El Hachmi. Organitza: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.

  És part de:

  18:30Trobades d’òpera

  A la Sala Mozart, Trobades d’òpera amb l’òpera La fille du régiment, de Gaetano Donizetti. Amb els comentaris de Rosa Maria Carbonell. Inscripcions: Biblioteca. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça amb la col·laboració de l’Aula Universitària de Calella. Patrocina: Ajuntament de Calella.

  Tipus: Agenda

  A la Sala Mozart (c. Església, 91), Cicle Gaudí: Formentera Lady. VO en català. Director: Pau Durà. País: Espanya. Any: 2018. Repartiment: José Sacristán, Sandro Ballesteros, Jordi Sánchez, Nora Navas, Ferran Rañé, Mireia Ros, Juli Mira, Jordi Rico, Pepa Juan, Nuria Mencía. [+]

  Tipus: Agenda
 • dissabte 20 oct. - 2018-10-20

 •  Solidaritat i participació

  10.00 - 20.30 h, a la plaça de l’Església, Mercat solidari de segona mà i Festa de la Participació on es podran votar els Pressupostos Participatius 2018. En cas de pluja s’anunciarà una nova data.

  Tipus: Agenda

  11:30Taller infantil “Mirem contes”

  Biblioteca Can Salvador de la Plaça, taller infantil “Mirem contes” a càrrec de Susanna. Activitat gratuïta per a nens i nenes a partir de 4 anys. Organitza: Biblioteca.

  És part de:

  18:00Inauguració de l’exposició “L’art de l’arquitectura”

  al Museu del Turisme, inauguració de l’exposició “L’art de l’arquitectura” que es podrà visitar fins al 30 d’abril.

  Tipus: Agenda
 • diumenge 21 oct. - 2018-10-21

 • 11:3030a Festa del Bolet

  A la plaça d’Espanya, 30a Festa del Bolet, amb la participació del Pubillatge i dels Geganters i Grallers de Calella. A les 13.30 h, dinar popular. Organitza: Gent de Barri de Pequín de Calella.

  Tipus: Agenda

  18:00Espectacle Avancem Junts

  A la Sala Mozart (c. Església, 91), Espectacle Avancem Junts, a càrrec de Musical Voramar (Playback de l’Associació Gent Gran de l’Esplai) en benefici de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital. Venta anticipada de localitats a Regals Marina (c. Església 156), al local de l’Esplai “La Caixa” i una hora abans de l’espectacle a les taquilles de la Sala Mozart.

  Tipus: Agenda
 • dilluns 22 oct. - 2018-10-22

 • 16:30Grup de suport emocional i ajuda mútua per a cuidadors de persones…

  a la Fàbrica Llobet-Guri, Grup de suport emocional i ajuda mútua per a cuidadors de persones amb dependència. Organitza: Diputació de Barcelona, Ajuntament de Calella i Fundació Hospital.

  Tipus: Agenda
 • dimarts 23 oct. - 2018-10-23

 • 16:00Curs “La recerca de feina i ocupabilitat”

  a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, curs “La recerca de feina i ocupabilitat”. Dirigit a persones que busquen feina, des de juniors a sèniors. Eines i estratègies online que ens serviran per enfocar la cerca de feina i per definir en un entorn digital el nostre perfil professional. Formador: Jordi Verdura.

  És part de:

  17:30Concert de la coral britànica “The Juud School”

  17.30 – 19.00 h, a la plaça de l’Església, concert de la coral britànica “The Juud School”.

  Tipus: Agenda
 • dimecres 24 oct. - 2018-10-24

 • 16:00Festival Internacional de Cant Coral Canta al Mar

  a la Riera Capaspre, cercavila de les corals participants al Festival Internacional de Cant Coral Canta al Mar fins al Parc Dalmau. Recorregut: c. Jovara, c. St. Isidre, c. de la Riera, pl. de l’Ajuntament, c. Bisbe Sivilla, pl. de l’Església, c. St. Joan, av. del Parc, Parc Dalmau i Pati de l’Os. A continuació, benvinguda a les corals participants.

  Tipus: Agenda

  al Casal l’Amistat (c. Església, 205-207), conferència “Les dones d’Enric VIII”, a càrrec del Sr. Ferran Sánchez, historiador. Només socis Aula. [+] www.aulacalella.cat.

  És part de:

  21:00Festival Internacional de Cant Coral Canta al Mar

  a la parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau, gran concert de benvinguda de les corals participants al Festival Internacional de Cant Coral Canta al Mar. Entrada gratuïta.

  Tipus: Agenda
 • dijous 25 oct. - 2018-10-25

 • Programa detallat aquí: [+]

  Tipus: Agenda

  16:00Curs “La recerca de feina i ocupabilitat”

  16.00 - 18.00 h, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, curs “La recerca de feina i ocupabilitat”. Dirigit a persones que busquen feina, des de juniors a sèniors. Eines i estratègies online que ens serviran per enfocar la cerca de feina i per definir en un entorn digital el nostre perfil professional. Formador: Jordi Verdura.

  És part de:

  19:00Club de lectura en anglès

  a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Club de lectura en anglès amb el llibre A Thousand Splendid Suns, de Khaled Hosseini. Coordina: Sîan Mathias. Organitza: Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

  És part de: