Agenda a:

 • Demà dijous - 2018-12-13

 • 18:00Tardes de tertúlia

  A la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Tardes de tertúlia amb el comentari de Tenim un nom, de Vicenç Villatoro. Coordina: Quima Martínez. Organitza: Biblioteca.

  És part de:

  19:00Club de lectura amb anglès

  A la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Club de lectura amb anglès amb el llibre The catcher in the rye, de J.D. Salinger. Coordina: Sîan Mathias.

  És part de:
 • divendres 14 des. - 2018-12-14

 • 10:00Tertúlies en català

  A la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Tertúlies en català amb el llibre L’Arbre de Judes, de Sílvia Soler. Organitza: Oficina de Català de Calella i Biblioteca.

  És part de:

  21:30159è aniversari del Far

  21.30 h, al Far de Calella, trobada popular amb motiu del 159è aniversari del Far. Hi haurà coca i cava per a tothom. A les 21.00 h, servei de Carrilet des de l’Oficina de Turisme amb retorn a les 22.30 h. Organitza: Amics del Far de Calella. Es podrà fer un donatiu a benefici de Calella per La Marató de TV3.

  Tipus: Agenda

  22:00Concert nadalenc de jazz

  Al cafè de la Sala Mozart (c. Església, 91), Concert nadalenc de jazz: Joan Chamorro sextet, amb la participació de Joan Chamorro, director i creador de la Sant Andreu Jazz Band (contrabaix i saxo tenor), Èlia Bastida (violí, saxo tenor i veu), Joan Martí (saxos, flauta travessera i veu) Alba Esteban (saxo baríton, clarinet i veu), Carla Motis (guitarra), Pablo Ruiz (bateria) i convidats. Coordina: J. C. Narzekian. Entrada lliure.

  Tipus: Agenda
 • dissabte 15 des. - 2018-12-15

 •  LúdiCal, fira de Nadal del joc de taula

  De 10 a 21 h, a la Fàbrica Llobet-Guri, LúdiCal, fira de Nadal del joc de taula. Entrada gratuïta. Per a més informació visitar la www.ludicalella.com. Organitza: LúdiCal i Ajuntament de Calella.

  Tipus: Agenda

  10.00 - 20.00 h, a la plaça de l’Església, activitats per a la mainada, venda de productes artesanals i menjars casolans marroquins, venda de manualitats i complements de llana fets a mà i xocolatada. [+]

  Tipus: Agenda

   VII Fira de Nadal

  10.00 - 21.00 h, a la plaça de l’Església, VII Fira de Nadal. Organitza: Ajuntament de Calella.

  Tipus: Agenda

  A la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, xerrada-taller familiar “Què és el càncer? Combatent el càncer de fetge infantil des del laboratori” a càrrec de la Dra. Carolina Armengol, cap del Grup de Càncer de Fetge Infantil, Programa de Medicina Predictiva i Personalitzada del Càncer (PMPPC), Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP). [+]

  És part de:

  12:00Masterclass de Sh’bam per la marató de tv3

  A la plaça Lluís Gallart, Masterclass de Sh’bam a càrrec de Jofre Buxeda del gimnàs CISE. Preu inscripció: 2 €. Cal portar roba i calçat adequat. En cas de pluja es farà a l’Espai Mercat.

  Tipus: Agenda

  A la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, inauguració de l’exposició “Gent de casa”, un treball fotogràfic de Josep M. Colomer Mir de Foto-Film Calella. Es podrà visitar fins al 26 de gener. [+]

  És part de:

  17:00Inauguració del pessebre del Museu

  Al pati del Museu-Arxiu Municipal, inauguració del pessebre del Museu, dissenyat i realitzat per l’Associació de Pessebristes de Calella amb la col·laboració especial del Sr. Sebastián Carpintero. Es podrà visitar fins al 7 de gener.

  Tipus: Agenda

  18:00Inauguració del pessebre de la ciutat

  A la plaça de l’Església, inauguració del pessebre de la ciutat situat a la Parròquia de Calella i al Centre Parroquial (c. Jovara, 102), realitzat per l’Associació de Pessebristes de Calella. Tot seguit, actuació de la Coral l'Escarlet (petits i mitjans), Cor de joves, Cor d'adults i la Big Band de l'Escola de Música Can Llobet.

  Tipus: Agenda

  19:00Inauguració de la 29a Exposició de pessebres i diorames

  A la Sala d’Exposicions del Casal l’Amistat (c. Amadeu, 55). Durarà fins al 7 de gener. Horari: de dilluns a divendres de 18.00 a 20.00 h, diumenges i festius de 18.30 a 21.00 h. Organitza: Associació de Pessebristes de Calella.

  Tipus: Agenda

  21:30Sopar per La Marató

  a l’Hotel Santa Mònica, Sopar per La Marató amb l’actuació de Disco P. M. Preu: 20 €. Venda de tiquets: Perruqueria Concepció Gelmà, Taller Martí, Gèneres de Punt Villaret i Carnisseria Camps.

  Tipus: Agenda
 • diumenge 16 des. - 2018-12-16

 • Durant tot el dia a diversos llocs. Programació aquí: [+]

  Tipus: Agenda
 • divendres 31 des. - 2021-12-31

 •  Agenda de Calella

  Veus aquest missatge perquè no se'ns ha facilitat l'agenda. Consulteu-la al web municipal. www.calella.cat.

  Tipus: Agenda