Agenda d'espectacles de l'Alt Maresme

Espectacles programats a l'Alt Maresme de que tenim notícia al vade.cat. Si en programeu i voleu sortir a l'agenda, plubliqueu la notícia vosaltres mateixos anant aquí o feu-nos-ho saber a: informacio@vade.cat

  • divendres 7 juny - 2019-06-07

  • CENTRE CULTURAL DE MALGRAT DE MAR. ITÀLIA, 2018. Per primer cop, podrem gaudir al Cineclub Garbí de dues de les pel·lícules que es veuran al D’A Film Festival de Barcelona, un certàmen que aposta pel cinema d’autor que combina pel·lícules de directors reconeguts amb una selecció del millor cinema dels nous talents, que se celebrarà del 25 d’abril al 5 de maig. [+] http://www.cineclubgarbi.cat/da-film-festival/.

    És part de:
  • dissabte 8 juny - 2019-06-08

  • CENTRE CULTURAL DE MALGRAT DE MAR. XILE, 2018. Direcció i guió: Dominga Sotomayor. Per primer cop, podrem gaudir al Cineclub Garbí de dues de les pel·lícules que es veuran al D’A Film Festival de Barcelona, un certàmen que aposta pel cinema d’autor que combina pel·lícules de directors reconeguts amb una selecció del millor cinema dels nous talents, que se celebrarà del 25 d’abril al 5 de maig. [+] www.cineclubgarbi.cat/da-film-festival-2/.

    És part de:

    Gastronomia a Malgrat