Cursos i tallers a:

Com es crea un projecte amb èxit? Hi ha moltes raons darrere del fracàs, però només unes quantes són presents en els èxits. Et convidem a conèixer els factors que tenen en comú els emprenedors que triomfen i a aprendre com adaptar-los al teu projecte. El retir crea l'escenari adequat per a la creativitat. Club Vanguardia col·labora amb el retir, oferint a tots els assistents 2 mesos gratuïts de subscripció digital a La Vanguardia. - Veïnat d' Hortsavinyà 7.. Mòbil: 658 765 190. Email: info@exitproduct.com. http://www.exitproduct.com/retiro-para-emprendedores/.

Tipus: Cursos i tallers

Del 27 al 28 de enero Círculos y propósitos - QiGong de la Mujer y Ejercicios de alquimia femenina taoísta - Meditaciones de Tao femenino y Ejercicios de desbloqueo emocional - Reflexología Podal para males comunes - Alimentación consciente según las estaciones - Respiración ovárica, alquimia femenina - Más información sati.consciencia@gmail.com - Veinat Sant pere de riu 24. Tel.: 937671278. Email: sati.consciencia@gmail.com. www.sati.consciencia@blogspot.com.es.

Tipus: Cursos i tallers

Entre el final y el comienzo de absolutamente todo hay un espacio vacío, los chinos le dicen Wu Ji. De ese espacio vacío trata este encuentro. Que trabajaremos en este encuentro: El silencio y medio ayuno Ejercicios para alcanzar el Wuji Qigong de la mujer y ejercicios alquimia femenina Ejercicios de desbloqueo emocional Escríbeme para más info. - Veinat Sant pere de riu 24. Tel.: 937671278. Email: sati.consciencia@gmail.com. www.sati.consciencia@blogspot.com.es.

Tipus: Cursos i tallers

Sóc la Sara, alumna de 5é Grau Professional de Música del Conservatori de Girona. Dono classes de Piano i Guitarra. Si aquest estiu tens ganes de començar a tocar el piano o la guitarra, o vols perfeccionar-te en la teva pràctica, no dubtis en trucar-me. Podem tocar els temes que t'agradin! - Narcís Oller, 1. Tel.: 661169390. Mòbil: 654896682.

És part de:

Com es crea un projecte amb èxit? Hi ha moltes raons darrere del fracàs, però només unes quantes són presents en els èxits. Et convidem a conèixer els factors que tenen en comú els emprenedors que triomfen i a aprendre com adaptar-los al teu projecte. El retir crea l'escenari adequat per a la creativitat. - Veïnat d' Hortsavinyà 7. Mòbil: 658 765 190. Email: info@exitproduct.com. http://www.exitproduct.com/retiro-para-emprendedores/.

Tipus: Cursos i tallers