Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

NEC

POBLACIÓ: Calella

Calella

NEC, Nits d'Estiu Calella Festival, amb actuacions de diferents disciplines els vespres dels caps de setmana.

El Festival Nits d’Estiu a Calella, consolidat com una proposta de referència de l’estiu a la nostra ciutat, ens ofereix música, teatre, dansa, cinema i contes per a adults les nits dels divendres amb l’objectiu d’adaptar-se a tots els gustos i fer que tothom en gaudeixi. Tot plegat, a preus molt populars o gratuït, perquè tothom pugui gaudir-ne. Bones Nits d’Estiu a tots i totes!

FAR, servei de transport públic gratuït, parada Turisme (N-II) a partir de les 20.45h.

Venda d’entrades: anticipades a www.promocioartistesimusics.com i a taquilla de la Sala Mozart els dimecres de 18.00 a 21.00 h. Taquilla del Far: dues hores abans de l’espectacle, sempre que no s’hagin exhaurit. Organitza:  Associació catalana per promoure a joves artistes i músics en l’àmbit cultural.Promotor: Ajuntament de Calella.

NEC Calella Festival

  • divendres 26 jul.

  • 20:30 - Contes per a adults Cuentos del Japón

    Al pati de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, contes per a adults Cuentos del Japón a càrrec de Yoshihira Hioki. Dins de les activitats del NEC’19 i el Festival Multipolar de les Biblioteques del Maresme.

  • 22:00 - Novena Simfonia de L. V. Beethoven

    Al pati de l’Os (Parc Dalmau), Novena Simfonia de L. V. Beethoven, amb la Coral Polifònica de Puig-reig, Cor Harmonia, Orquestra Simfònica Harmonia, Eugènia Montenegro (soprano), Anna Gomà (mezzosoprano), Beñat Egiarte (tenor), Carles Pachón (baríton). Director: Albert Deprius. Concert participatiu. [+]

Situació

Calella
.