Vade.cat al Facebook:

Cineclub Garbí

POBLACIÓ: Malgrat

Malgrat

El cineclub Garbí és una entitat sense finalitat de lucre que temporada rera temporada (la primera projecció de l’aleshores anomenat cine-forum data del 26 de novembre de 1968) porta a Malgrat de Mar i comarca un tipus de cinema que no arriba pels circuits comercials habituals. D’aquesta manera, pretenem dignificar culturalment el nostre poble i oferir la possibilitat de veure bon cinema sense haver d’anar a Barcelona o Girona.

La nostra oferta s’estructura en temporades (d’octubre a maig): projectem entre 12 i 15 títols que prèviament hem seleccionat de tota la oferta que no arriba suficientment a la nostra àrea d’influència (d’Arenys a Tossa).

No programem cap pel·lícula que no haguem vist i la nostra selecció és per definició variada, perquè respon a criteris diferents (la Junta del cineclub la formen persones amb gustos diferents) i perquè ho volem decididament així. No programem per a nosaltres sinó per a un públic divers que ens segueix i que es va renovant periòdicament.

Ja fa una colla d’anys que a les sessions hem deixat de fer “forums”, tot i que puntualment, amb motiu d’alguna pel·lícula concreta, hàgim fet presentació i després debat.

El Cineclub es financia sobretot a partir del públic i dels socis que s’apunten a la programació. Rebem el suport d’un bon nombre de comerciants i d’industrials que fan possible que poguem editar un catàleg de la temporada i comptem amb l’ajut de l’Ajuntament que ens cobreix el dèficit que puguem tenir.

http://www.cineclubgarbi.cat/

Cineclub Garbi

 • Divendres 21 Feb

 • 19:00Premis VOC

  MOSTRA D’AUDIOVISUAL EN CATALÀ. CENTRE CULTURAL. Organitza Òmnium Cultural Alt Maresme. Sessió gratuïta. [+]

 • Diumenge 23 Feb

 • 18:00CineClub: Ernest et Célestine

  CENTRE CULTURAL. França, 2012. Direcció: Benjamin Renner, Stéphane Aubier i Vincent Patar. Idioma: català. Edat recomanada: A partir de 4 anys. Basada en els llibres il·lustrats de Gabrielle Vincent, Ernest i Celestine ressalta els valors de l’amistat, parlant dels prejudicis i esquemes preconcebuts respecte els altres. Una pel·lícula d’aventures entranyable i delicada que ja s’ha convertit en un clàssic modern del cinema infantil. [+]

 • Divendres 28 Feb

 • 22:00CineClub: O que arde

  ESPANYA, 2019. Direcció: Oliver Laxe. Idioma: gallec i castellà. Subtítols: VosCat. L’Amador torna a casa després de complir condemna per haver provocat un incendi. La seva mare i ell tornaran a viure junts en un petit poble de les muntanyes de Galícia, on cuiden vaques. En un principi, els veïns no s’hi acosten gaire, però tot canviarà quan, de cop, es desperta el foc d’un incendi. [+]

Situació

Malgrat
.

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat