Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Cineclub Garbí

POBLACIÓ: Malgrat

Malgrat

El cineclub Garbí és una entitat sense finalitat de lucre que temporada rera temporada (la primera projecció de l’aleshores anomenat cine-forum data del 26 de novembre de 1968) porta a Malgrat de Mar i comarca un tipus de cinema que no arriba pels circuits comercials habituals. D’aquesta manera, pretenem dignificar culturalment el nostre poble i oferir la possibilitat de veure bon cinema sense haver d’anar a Barcelona o Girona.

La nostra oferta s’estructura en temporades (d’octubre a maig): projectem entre 12 i 15 títols que prèviament hem seleccionat de tota la oferta que no arriba suficientment a la nostra àrea d’influència (d’Arenys a Tossa).

No programem cap pel·lícula que no haguem vist i la nostra selecció és per definició variada, perquè respon a criteris diferents (la Junta del cineclub la formen persones amb gustos diferents) i perquè ho volem decididament així. No programem per a nosaltres sinó per a un públic divers que ens segueix i que es va renovant periòdicament.

Ja fa una colla d’anys que a les sessions hem deixat de fer “forums”, tot i que puntualment, amb motiu d’alguna pel·lícula concreta, hàgim fet presentació i després debat.

El Cineclub es financia sobretot a partir del públic i dels socis que s’apunten a la programació. Rebem el suport d’un bon nombre de comerciants i d’industrials que fan possible que poguem editar un catàleg de la temporada i comptem amb l’ajut de l’Ajuntament que ens cobreix el dèficit que puguem tenir.

http://www.cineclubgarbi.cat/

Cineclub Garbi

  • divendres 7 juny

  • 22:00 - Cineclub: Ray & Liz.

    CENTRE CULTURAL DE MALGRAT DE MAR. ITÀLIA, 2018. Per primer cop, podrem gaudir al Cineclub Garbí de dues de les pel·lícules que es veuran al D’A Film Festival de Barcelona, un certàmen que aposta pel cinema d’autor que combina pel·lícules de directors reconeguts amb una selecció del millor cinema dels nous talents, que se celebrarà del 25 d’abril al 5 de maig. [+]

  • dissabte 8 juny

  • 22:00 - Cineclub: Tarde para morir joven.

    CENTRE CULTURAL DE MALGRAT DE MAR. XILE, 2018. Direcció i guió: Dominga Sotomayor. Per primer cop, podrem gaudir al Cineclub Garbí de dues de les pel·lícules que es veuran al D’A Film Festival de Barcelona, un certàmen que aposta pel cinema d’autor que combina pel·lícules de directors reconeguts amb una selecció del millor cinema dels nous talents, que se celebrarà del 25 d’abril al 5 de maig. [+]

Situació

Malgrat
.

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat