Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Agenda de la Biblioteca de Calella

POBLACIÓ: Calella

Calella

La Biblioteca Can Salvador de la Plaça, com a referent cultural per Calella, facilita l’accés lliure a la informació, al coneixement i al lleure: disposa d’un fons documental molt ampli de llibres, música, audiovisuals, diaris i revistes...així com un fons especial sobre Turisme. Tots els documents es poden consultar a les sales de la biblioteca, que disposa de reproductors de DVD i CD. També ofereix zona Wi-fi, ordinadors amb servei d’Ofimàtica i Punt TIC.

El web de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça

Activitats de la Biblioteca de Calella

 • Com funciona el teu telèfon intel·ligent

  Si vols iniciar-te en el món dels telèfons intel·ligents, apunta't. Dates: dimarts 14 i dimarts 21 de febrer Horari: 16.00 h a 20.00 h Preu: gratuït Informació i inscripció: 618 190 083 i donescalella@gmail.com o Biblioteca LLoc: Biblioteca Can Salvador de la Plaça (pl. Ajuntament, 31 - Calella)

 • dilluns 1 gen.

 • Biblioteca Can Salvador de la Plaça

  Horari: matins, dijous i divendres de 10.00 a 13.00 h i dissabtes de 10.00 a 13.30 h. Tardes, de dilluns a divendres de 16.00 a 20.30 h. Exposicions durant tot l'any. Detall de les d'aquest mes aquí: [+]

 • Avui dimecres

 • 19:00 - Presentació de la Guia d’Enoturisme de Catalunya

  a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, presentació de la Guia d’Enoturisme de Catalunya a càrrec del seu autor, Lluís Tolosa. Organitza: Ajuntament de Calella en col·laboració amb la llibreria La Llopa.

 • dissabte 29 set.

 • 11:30 - Taller infantil “Bandolers”

  a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, taller infantil “Bandolers” amb motiu de l’exposició “Pau Gibert, el bandoler” a càrrec de Montse i Martha de l’Associació Amics de la Biblioteca de Calella.

Situació

Calella
.

Gastronomia a Calella

On podeu fer un mos a Calella