Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Agenda de la Biblioteca de Calella

POBLACIÓ: Calella

Calella

La Biblioteca Can Salvador de la Plaça, com a referent cultural per Calella, facilita l’accés lliure a la informació, al coneixement i al lleure: disposa d’un fons documental molt ampli de llibres, música, audiovisuals, diaris i revistes...així com un fons especial sobre Turisme. Tots els documents es poden consultar a les sales de la biblioteca, que disposa de reproductors de DVD i CD. També ofereix zona Wi-fi, ordinadors amb servei d’Ofimàtica i Punt TIC.

El web de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça

Activitats de la Biblioteca de Calella

 • Com funciona el teu telèfon intel·ligent

  Si vols iniciar-te en el món dels telèfons intel·ligents, apunta't. Dates: dimarts 14 i dimarts 21 de febrer Horari: 16.00 h a 20.00 h Preu: gratuït Informació i inscripció: 618 190 083 i donescalella@gmail.com o Biblioteca LLoc: Biblioteca Can Salvador de la Plaça (pl. Ajuntament, 31 - Calella)

 • dijous 29 juny

 • 19:00 - Club de lectura en anglès

  A la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, amb el llibre Thee Talented Mr Ripley de Patricia Highsmith. Coordina Sîan Mathias.

 • divendres 30 juny

 • 19:00 - Conferència “El Tren de la Costa. 75 anys de tracció a vapor a Renfe”

  A la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, a càrrec de Jordi Valero, tècnic de material ferroviari a la Renfe. Organitzat pel Cercle Històric Miquel Biada de Mataró i Biblioteca de Calella.

Situació

Calella
.

Gastronomia a Calella

On podeu fer un mos a Calella