Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Quan desperta, un seguit d’imatges cavalquen una rere l’altre i en Sartori viatja per un món on dos cossos ballen amb tendresa, s’hi apropa, els descobreix en la seva infinitat de detalls, se sorprèn, imagina, somia despert, anhela conèixer, saber…fins que algú el descobreix a ell. Un nen. Vol jugar amb ell. L´articula i en Sartori comprèn la màgia de la vida.

Contes a la fresca: El somni d’en Sartori amb la Cia. Kontokeha

POBLACIÓ: Canet

- 19:00h.

Lloc Davant la biblioteca P. Gual i Pujadas - Riera Sant Domènec. Ho organitza Àrea de Cultura. En Sartori, un nino de fusta articulat, viu oblidat en un prestatge i observa tot allò que succeeix al seu voltant. El que més el fascina són els humans. Un dia, té un somni: li han regalat un cos nou...

Quan desperta, un seguit d’imatges cavalquen una rere l’altre i en Sartori viatja per un món on dos cossos ballen amb tendresa, s’hi apropa, els descobreix en la seva infinitat de detalls, se sorprèn, imagina, somia despert, anhela conèixer, saber…fins que algú el descobreix a ell. Un nen. Vol jugar amb ell. L´articula i en Sartori comprèn la màgia de la vida.

Situació

Contes a la fresca: El somni d’en Sartori amb la Cia. Kontokeha

Canet
.

Comenta-ho: