Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Marina Karu habitual de l’escena Gospel, que ha cantat als emblemàtics Palau de la Música, Teatre del Liceu o l’Auditori com a solista de The Gospel Viu Choir. Marina Karu (Veu), Pep Busquets (piano), Jordi Rosell (contrabaix) i Billy Purdié (bateria).

Marina Karu & Pep Busquets Trio PB Jazz

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

divendres, 19 de juliol, 2019 - 23:00h.

Al Sis-b. Marina Karu & Pep Busquets Trio PB Jazz . Ens presenten un nou treball on ens proposen una revisió de clàssics de blues. Aquest trio amb personalitat i un característic estil de Blues-Swing ens acostarà de manera sòbria i elegant a una música amb la veu càlida i plena de força de Marina Karu.

Marina Karu habitual de l’escena Gospel, que ha cantat als emblemàtics Palau de la Música, Teatre del Liceu o l’Auditori com a solista de The Gospel Viu Choir. Marina Karu (Veu), Pep Busquets (piano), Jordi Rosell (contrabaix) i Billy Purdié (bateria).

Situació

Marina Karu & Pep Busquets Trio PB Jazz

Malgrat
www.sis-b.com.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat