Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Amb un directe contundent en els seus concerts, es podran sentir temes propis i versions en anglès i castellà de gent com Steve Wonder, Prince, Black Crowes, Jamiroquai, etc. Aquesta vegada l’acompanya una autèntica bèstia del saxo, el gran Dani Pérez… BIG DANI!!! Juntament amb Marc Ruiz als teclats i a la veu, Pau Ruiz a la guitarra, Carles Pérez al Baix i Aïda Casanovas a la bateria. Un concert que serà inoblidable!!!!

Celebració 7è Aniversari del Sis-b

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

divendres, 14 de juny, 2019 - 23:00h.

Ja el tornem a tenir aquí!!!! Tornem a celebrar un any més i ja en són 7!!!. a causa de l`èxit indiscutible de l`any passat, aquest any tornem a tenir part de la banda que vam gaudir tant. La del sabadellenc Marc Ruiz, una banda de Funk, Soul, Roc i R & B, amb la qual ja han gravat 3 discos i estan preprant el 4rt tot en català.

Amb un directe contundent en els seus concerts, es podran sentir temes propis i versions en anglès i castellà de gent com Steve Wonder, Prince, Black Crowes, Jamiroquai, etc. Aquesta vegada l’acompanya una autèntica bèstia del saxo, el gran Dani Pérez… BIG DANI!!! Juntament amb Marc Ruiz als teclats i a la veu, Pau Ruiz a la guitarra, Carles Pérez al Baix i Aïda Casanovas a la bateria. Un concert que serà inoblidable!!!!

Situació

Celebració 7è Aniversari del Sis-b

Malgrat
www.sis-b.com.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat