Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

08.00 h, a la capella de Sant Quirze i Santa Julita, Ofici de la secretària, on es repartiran els tradicionals rams de clavells. L’Eucaristia serà presidida per Mn. Salvador Gras, fill de Calella i rector de Malgrat de Mar i Palafolls. En acabar, al passeig de Manuel Puigvert, davant del carrer Bartrina, hi haurà una xocolatada a càrrec de l’Associació Sant Quirze.

9.30 h, a la plaça de Catalunya, plantada de la 4a Trobada de Gegantonets i esmorzar. Colles participants: Calella, Escola Freta, Cavallets de Mataró, Escola Mogent, Colla Teresa Altet, Santa Susanna, Maristes Badalona, Canovelles, Colla Club Amics Rubí i Vedruna-Gràcia. Organitzat per la Colla de Geganters i Grallers de Calella.

11.30 h, a la plaça de Catalunya, cercavila de la 4a Trobada de Gegantonets pels carrers de Cervantes, Església, Romaní, Bisbe Sivilla fins a la plaça de l’Ajuntament.

12.00 h, a l’església parroquial, Ofici Solemne de Festa Major presidit per Mn. Cinto Busquet i acompanyat pel Cor Harmonia. La ciutadania és convocada en aquesta Eucaristia per celebrar joiosament la solemnitat dels Sants Patrons de Calella i pregar per la concòrdia social, el progrés solidari de la ciutat i el reconeixement ple dels drets fonamentals del nostre poble.

12.30 h, a la plaça de l’Ajuntament, balls dels participants a la 4a Trobada de Gegantonets i, tot seguit, lliurament de records a les colles. Organitzat per la Colla de Geganters i Grallers de Calella.

12.30 h, a la plaça de Catalunya, concert – vermut amb el grup Xarop de Nit. Vermut a preus populars a càrrec de l’Associació Companys i Simpatitzants de la plaça Catalunya.

16.30 h, a la plaça del Maresme, ball amb el duet Bona Harmonia, adreçat a la gent gran de la ciutat. Amb la participació dels Geganters i Grallers de Calella. Tot seguit, i amb la col·laboració dels Veïns del Rierany dels Frares, se’ls oferirà un berenar.

17.00 h, al carrer de Sagnier, animació infantil Viu la festa!, a càrrec de Fefe & Cia. Hi haurà berenar per a tota la mainada a càrrec dels veïns del carrer Sagnier.

17.15 h, Cercavila a càrrec dels Geganters i Grallers de Calella. Itinerari: plaça del Maresme, carrer de Balmes, carrer de l’Església fins a la plaça de l’Ajuntament.

18.00 h, al passeig de Manuel Puigvert, concert i ball a càrrec de l’orquestra Parfills. En cas de pluja es farà a la fàbrica Llobet – Guri.

Festa Major de Sant Quirze i Sta Julita

POBLACIÓ: Calella

ÉS PART DE: 

diumenge, 16 de juny, 2019

Agenda detallada:

08.00 h, a la capella de Sant Quirze i Santa Julita, Ofici de la secretària, on es repartiran els tradicionals rams de clavells. L’Eucaristia serà presidida per Mn. Salvador Gras, fill de Calella i rector de Malgrat de Mar i Palafolls. En acabar, al passeig de Manuel Puigvert, davant del carrer Bartrina, hi haurà una xocolatada a càrrec de l’Associació Sant Quirze.

9.30 h, a la plaça de Catalunya, plantada de la 4a Trobada de Gegantonets i esmorzar. Colles participants: Calella, Escola Freta, Cavallets de Mataró, Escola Mogent, Colla Teresa Altet, Santa Susanna, Maristes Badalona, Canovelles, Colla Club Amics Rubí i Vedruna-Gràcia. Organitzat per la Colla de Geganters i Grallers de Calella.

11.30 h, a la plaça de Catalunya, cercavila de la 4a Trobada de Gegantonets pels carrers de Cervantes, Església, Romaní, Bisbe Sivilla fins a la plaça de l’Ajuntament.

12.00 h, a l’església parroquial, Ofici Solemne de Festa Major presidit per Mn. Cinto Busquet i acompanyat pel Cor Harmonia. La ciutadania és convocada en aquesta Eucaristia per celebrar joiosament la solemnitat dels Sants Patrons de Calella i pregar per la concòrdia social, el progrés solidari de la ciutat i el reconeixement ple dels drets fonamentals del nostre poble.

12.30 h, a la plaça de l’Ajuntament, balls dels participants a la 4a Trobada de Gegantonets i, tot seguit, lliurament de records a les colles. Organitzat per la Colla de Geganters i Grallers de Calella.

12.30 h, a la plaça de Catalunya, concert – vermut amb el grup Xarop de Nit. Vermut a preus populars a càrrec de l’Associació Companys i Simpatitzants de la plaça Catalunya.

16.30 h, a la plaça del Maresme, ball amb el duet Bona Harmonia, adreçat a la gent gran de la ciutat. Amb la participació dels Geganters i Grallers de Calella. Tot seguit, i amb la col·laboració dels Veïns del Rierany dels Frares, se’ls oferirà un berenar.

17.00 h, al carrer de Sagnier, animació infantil Viu la festa!, a càrrec de Fefe & Cia. Hi haurà berenar per a tota la mainada a càrrec dels veïns del carrer Sagnier.

17.15 h, Cercavila a càrrec dels Geganters i Grallers de Calella. Itinerari: plaça del Maresme, carrer de Balmes, carrer de l’Església fins a la plaça de l’Ajuntament.

18.00 h, al passeig de Manuel Puigvert, concert i ball a càrrec de l’orquestra Parfills. En cas de pluja es farà a la fàbrica Llobet – Guri.

Situació

Festa Major de Sant Quirze i Sta Julita

Calella
.

Comenta-ho: