Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Tothom coneix la llegendària victòria de Sant Jordi contra el drac, però: i si en realitat no va anar així? Què passaria si Sant Jordi s’hagués d’afrontar a un drac convençut que dos no es barallen si un no vol?
Sant Jordi i el drac gandul és una bonica història diferent a la que estem acostumats a escoltar. Un drac enamorat de la vida, que vol demostrar que ningú no pot ser discriminat només perquè sigui diferent.

Hora del Conte

POBLACIÓ: Palafolls

dissabte, 27 d'abril, 2019 - 12:00h.

Biblioteca Enric Miralles. Sant Jordi i el drac gandul, a càrrec de Sílvia Serra. Per a nens i nenes a partir de 3-4 anys, no cal inscripció prèvia.

Tothom coneix la llegendària victòria de Sant Jordi contra el drac, però: i si en realitat no va anar així? Què passaria si Sant Jordi s’hagués d’afrontar a un drac convençut que dos no es barallen si un no vol?
Sant Jordi i el drac gandul és una bonica història diferent a la que estem acostumats a escoltar. Un drac enamorat de la vida, que vol demostrar que ningú no pot ser discriminat només perquè sigui diferent.

Situació

Hora del Conte

Palafolls
.

Comenta-ho: