Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

És conferenciant i tallerista en llengua i cultura amazigues, immigració i igualtat de gènere; traductora de l´amazic i a aquesta llengua en idiomes com el català, el castellà, el francès i l´àrab. Codinamitzadora del programa ‘Migrades´ de Matarò Ràdio, també ha estat membre de la coral Primavera per la Pau, i del grup motor del festival Diversita´t.
A L´Etern retorn, Asmaa Aouattah ens obsequia amb un recull de contes escrits amb una gran sensibilitat –sovint amb un punt d´ironia– on emergeixen històries de persones de procedència amaziga i marroquina que viuen a Catalunya, records màgics del país dels ancestres, d´ales migrants, de somnis evaporats, de lluites per la vida i per la dignitat.
Relats, majoritàriament, de dones valentes i desacomplexades que necessiten tallar les cordes que les lliguen a l´opressió o que ja han tallat aquestes cadenes. Sempre amb el desig de mostrar olors i realitats difícils d´una banda i l´altra de la riba.

Presentació del llibre: L’etern retorn d’Asmaa Aouattah.

POBLACIÓ: Canet

dimecres, 17 d'abril, 2019 - 19:00h.

Lloc Biblioteca P. Gual i Pujadas. Asmaa Aouattah és llicenciada en filosofia per la Universitat Mohamed Ben Abdellah de Fes (Marroc); Màster en Construcció i Representació d'Identitats Culturals, per la Universitat de Barcelona; Màster en Agents d'Igualtat d'Oportunitats, per la Universitat de Lleida. Treballa com a agent d'Igualtat al Consell Comarcal del Maresme, a Mataró.

És conferenciant i tallerista en llengua i cultura amazigues, immigració i igualtat de gènere; traductora de l´amazic i a aquesta llengua en idiomes com el català, el castellà, el francès i l´àrab. Codinamitzadora del programa ‘Migrades´ de Matarò Ràdio, també ha estat membre de la coral Primavera per la Pau, i del grup motor del festival Diversita´t.
A L´Etern retorn, Asmaa Aouattah ens obsequia amb un recull de contes escrits amb una gran sensibilitat –sovint amb un punt d´ironia– on emergeixen històries de persones de procedència amaziga i marroquina que viuen a Catalunya, records màgics del país dels ancestres, d´ales migrants, de somnis evaporats, de lluites per la vida i per la dignitat.
Relats, majoritàriament, de dones valentes i desacomplexades que necessiten tallar les cordes que les lliguen a l´opressió o que ja han tallat aquestes cadenes. Sempre amb el desig de mostrar olors i realitats difícils d´una banda i l´altra de la riba.

Situació

Presentació del llibre: L’etern retorn d’Asmaa Aouattah.

Canet
.

Comenta-ho: