Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Aquesta recopilació, en el seu conjunt, dibuixa un mapa literari prou ric del Maresme i ens ajuda a descobrir els escriptors que hi ha darrere de noms de biblioteques, d´escoles, de premis literaris, de carrers… ens ofereix una oportunitat privilegiada per capbussar-nos en l´escenari dens i divers de la poesia sorgida i vinculada al Maresme, en un doble itinerari temporal que ens permet d´adquirir-ne una visió global, de redescobrir noms que havien quedat a l´ombra i de valorar el vigor i la riquesa del món poètic que s´hi ha desenvolupat i que continua manifestant-s´hi amb una vitalitat admirable.

Presentació del llibre: Els poetes del Maresme.

POBLACIÓ: Canet

dimarts, 16 d'abril, 2019 - 19:00h.

Lloc Biblioteca P. Gual i Pujadas. Comptarem amb la presència de dos dels autors, Emilia Illamola i Josep Lladó, de l'editor Jordi Solé i del regidor de Cultura Pere Xirau. L'acte serà presentat per Xavier Mas.

Aquesta recopilació, en el seu conjunt, dibuixa un mapa literari prou ric del Maresme i ens ajuda a descobrir els escriptors que hi ha darrere de noms de biblioteques, d´escoles, de premis literaris, de carrers… ens ofereix una oportunitat privilegiada per capbussar-nos en l´escenari dens i divers de la poesia sorgida i vinculada al Maresme, en un doble itinerari temporal que ens permet d´adquirir-ne una visió global, de redescobrir noms que havien quedat a l´ombra i de valorar el vigor i la riquesa del món poètic que s´hi ha desenvolupat i que continua manifestant-s´hi amb una vitalitat admirable.

Situació

Presentació del llibre: Els poetes del Maresme.

Canet
.

Comenta-ho: