Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Així com amb alguna composició pròpia, prenent aquí un cert caire als duets mítics de la cançó melòdica com Núria Feliu i Tete Montoliu, Tom Jobim i Ellis Regina, Ella Fitzerald i Guillem Roma, Moustaki etc

Mireia Feliu & Ismael Dueñas

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

divendres, 19 d'abril, 2019 - 23:00h.

Al Sis-b. Un recull de cançons preferides, curiositats, desitjos i cançons boniques per a unes trobades on el protagonista seria el plaer de tocar cançons en l’elegància i intimitat de la veu i el piano. Cançons que van de l’estàndard de jazz, al cuplet, la samba, el fado, la cançó italiana, o el pop, sovint fent sorprenents adaptacions al català.

Així com amb alguna composició pròpia, prenent aquí un cert caire als duets mítics de la cançó melòdica com Núria Feliu i Tete Montoliu, Tom Jobim i Ellis Regina, Ella Fitzerald i Guillem Roma, Moustaki etc

Situació

Mireia Feliu & Ismael Dueñas

Malgrat
.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat