Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

11.15 h, a la plaça de Catalunya, sortida de la cercavila dels Castellers de l’Alt Maresme, Maduixots. Recorregut: Cervantes, Església, Bisbe Sivilla fins a la plaça de l’Ajuntament, amb motiu del 5è aniversari del bateig de la colla.
12.00 h, a la plaça de l’Ajuntament, diada castellera amb l’actuació dels Capgrossos de Mataró, Marrecs de Salt i els Castellers de l’Alt Maresme, Maduixots, amb motiu del 5è aniversari del bateig de la colla.

Diada Castellera a Calella

POBLACIÓ: Calella

diumenge, 24 de març, 2019

Programa detallat aquí:

11.15 h, a la plaça de Catalunya, sortida de la cercavila dels Castellers de l’Alt Maresme, Maduixots. Recorregut: Cervantes, Església, Bisbe Sivilla fins a la plaça de l’Ajuntament, amb motiu del 5è aniversari del bateig de la colla.
12.00 h, a la plaça de l’Ajuntament, diada castellera amb l’actuació dels Capgrossos de Mataró, Marrecs de Salt i els Castellers de l’Alt Maresme, Maduixots, amb motiu del 5è aniversari del bateig de la colla.

Situació

Diada Castellera a Calella

Calella
.

Comenta-ho: