Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

– Punt informatiu sobre l’ús adequat de l’aigua.
– Activitats i tallers infantils de l’Escola de l’Aigua.
– Contacontes del senyor Riu. Cal inscriure’s al taller prèviament enviant un correu electrònic a rieravp@calella.cat o trucant a l’Àrea de Medi Ambient al 93 766 30 (ext. 210) abans del 21 de març. Activitat gratuïta. Organitza: Ajuntament de Calella.

Activitats a l’Espai Mercat

POBLACIÓ: Calella

dissabte, 23 de març, 2019 - 10:00h.

Dues hores d'activitats, detall aquí:

– Punt informatiu sobre l’ús adequat de l’aigua.
– Activitats i tallers infantils de l’Escola de l’Aigua.
– Contacontes del senyor Riu. Cal inscriure’s al taller prèviament enviant un correu electrònic a rieravp@calella.cat o trucant a l’Àrea de Medi Ambient al 93 766 30 (ext. 210) abans del 21 de març. Activitat gratuïta. Organitza: Ajuntament de Calella.

Situació

Activitats a l’Espai Mercat

Calella
.

Comenta-ho: