Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Una dona d’edat indefinida explica les seves recances. Amb un gust especial per la hipèrbole sentimental, exposa les desil·lusions que l’han convertit en la persona que és ara i s’emmiralla en la desmesura de les heroïnes de Tennessee Williams o en les dives de la cançó. Rere les seves històries apareix una figura desnonada emocionalment i econòmicament que lluita per la supervivència amb les armes de la ficció.

Direcció: ROBERTO G. ALONSO Y MARC ROSICH
Intèrprets: Creació: Roberto G.Alonso / Marc Rosich | Dramatúrgia i Direcció: Marc Rosich | Intèrpret (Mujer madura): Roberto G.Alonso | Vestuari: Roberto G.Alonso | Espai escènic i il·luminació: Víctor Peralta | Coreografia: Roberto G. Alonso | Producció executiva: Joan Solé | Producció: Cia. Roberto G. Alonso | Coproducció i residència: Fira de Tàrrega 2016. Programa de Suport a la Creació | Agraïments: Anna Giribet | Amb el suport: Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Barcelona www.ciarobertogalonso.com

II EDICIÓ DEL FESTIVAL ZERO

POBLACIÓ: Tordera

ÉS PART DE: 

divendres, 8 de febrer, 2019 - 21:00h.

A mí no me escribió Tennessee Williams (porque no me conocía). Una peça amb dramatúrgia de Marc Rosich, que fa incursions en la dansa, el teatre gestual, el text clàssic, el playback, la cançó en directe i la perfomance, buscant la proximitat amb el públic en un escenari no convencional.

Una dona d’edat indefinida explica les seves recances. Amb un gust especial per la hipèrbole sentimental, exposa les desil·lusions que l’han convertit en la persona que és ara i s’emmiralla en la desmesura de les heroïnes de Tennessee Williams o en les dives de la cançó. Rere les seves històries apareix una figura desnonada emocionalment i econòmicament que lluita per la supervivència amb les armes de la ficció.

Direcció: ROBERTO G. ALONSO Y MARC ROSICH
Intèrprets: Creació: Roberto G.Alonso / Marc Rosich | Dramatúrgia i Direcció: Marc Rosich | Intèrpret (Mujer madura): Roberto G.Alonso | Vestuari: Roberto G.Alonso | Espai escènic i il·luminació: Víctor Peralta | Coreografia: Roberto G. Alonso | Producció executiva: Joan Solé | Producció: Cia. Roberto G. Alonso | Coproducció i residència: Fira de Tàrrega 2016. Programa de Suport a la Creació | Agraïments: Anna Giribet | Amb el suport: Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Barcelona www.ciarobertogalonso.com

Situació

II EDICIÓ DEL FESTIVAL ZERO

Tordera
www.ciarobertogalonso.com.

Comenta-ho: