Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

I si omplim, de nou, de contingut, la paraula llibertat? I si hi pensem, ballem damunt, cacem el fum, toquem el dos, cridem mil veus la llibertat? I si hi ha música rere el soroll dels qui han venut la llibertat? I si ara, ara i aquí, tu que callaves, ara tens veu? I si escoltem el so del no, el so del sí, el so del però? I si vens a construir la llibertat?
Companyia: Les Impuxibles

Intèrprets: Fitxa artística Creació: Les Impuxibles | Direcció: Les Impuxibles | Textos: Bel Olid | Composició i interpretació musical: Clara Peya | Direcció coreogràfica: Ariadna Peya | Assessorament artístic i mirada externa: Virginia García | Intèrprets: Clara Peya , Ariadna Peya, Helena Gispert | Producció: Gràcia Camps | Escenografia i vestuari: Marc Udina | Disseny de so: Carles Bernal | Disseny de llums: Jordi Berch | Fotografia: Dorothee Elfring: Distribució Fani Benages Una producció de Les Impuxibles amb el suport de Fira Tàrrega i La Pedrera

II EDICIÓ DEL FESTIVAL ZERO

POBLACIÓ: Tordera

ÉS PART DE: 

dissabte, 9 de febrer, 2019 - 19:00h.

PAINBALL - Les Impuxibles. Tres intèrprets i un piano de cua. Un joc amb pilotes que genera un espai sonor, un ritme, però també una manera de moure's, una corporalitat i un univers propi. Les Impuxibles presenten la seva primera peça de carrer —espai físic, simbòlic i polític— convençudes que ara més que mai és el moment de sortir a l'espai públic, allà on tenim més coses a dir.

I si omplim, de nou, de contingut, la paraula llibertat? I si hi pensem, ballem damunt, cacem el fum, toquem el dos, cridem mil veus la llibertat? I si hi ha música rere el soroll dels qui han venut la llibertat? I si ara, ara i aquí, tu que callaves, ara tens veu? I si escoltem el so del no, el so del sí, el so del però? I si vens a construir la llibertat?
Companyia: Les Impuxibles

Intèrprets: Fitxa artística Creació: Les Impuxibles | Direcció: Les Impuxibles | Textos: Bel Olid | Composició i interpretació musical: Clara Peya | Direcció coreogràfica: Ariadna Peya | Assessorament artístic i mirada externa: Virginia García | Intèrprets: Clara Peya , Ariadna Peya, Helena Gispert | Producció: Gràcia Camps | Escenografia i vestuari: Marc Udina | Disseny de so: Carles Bernal | Disseny de llums: Jordi Berch | Fotografia: Dorothee Elfring: Distribució Fani Benages Una producció de Les Impuxibles amb el suport de Fira Tàrrega i La Pedrera

Situació

II EDICIÓ DEL FESTIVAL ZERO

Tordera
www.lesimpuxibles.com.

Comenta-ho: