Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

L’ésser humà té la necessitat d’aplegar-se al voltant d’alguna cosa comuna. Quan el límit entre l’escenari i el públic desapareix, l’espectacle es converteix en una ocasió per compartir una experiència col·lectiva, on ens mirem a la cara amb desconeguts i ens escoltem amb el cos.
Companyia: CIRC EIA

Intèrprets: Idea original i direcció: Celso Pereira i Francesca Lissia | Intèrprets: Celso Pereira i Francesca Lissia | Produït per: Companyia de Circ “eia” | Música: Micah Paul Hinson, Kepa Junquera, Chango, Spasiuk, Sondeseu | Amb els consells de Cristiano Della Monica | Col·laboracions artístiques: Juana Beltran, Jose Luis Redondo, John Paul Zaccarini, Ivar Hecksher, Ingrid Esperanza, Studium Canticum, Manu Vision Barcelona, Federico Carta | Escenografia: Celso Pereira, Francesca Lissia, Campanacci Ditta Sulis | Amb els consells de Slow Fusta i Carpinteria, Restauración Peimar | Vestuari: Olga Arizaga, Fabrizio Giannini.

II EDICIÓ DEL FESTIVAL ZERO

POBLACIÓ: Tordera

ÉS PART DE: 

dissabte, 9 de febrer, 2019 - 17:00h.

ESPERA - Circ EIA. Espectacle de circ de carrer participatiu en què el públic és convidat a viure de prop les acrobàcies que tenen lloc a l'escena. En una atmosfera atemporal, els acròbates es converteixen en uns artesans del moviment que es volen guanyar la confiança de l'espectador per recórrer junts el camí que va de les tradicions i els rituals populars fins als paisatges més contemporanis.

L’ésser humà té la necessitat d’aplegar-se al voltant d’alguna cosa comuna. Quan el límit entre l’escenari i el públic desapareix, l’espectacle es converteix en una ocasió per compartir una experiència col·lectiva, on ens mirem a la cara amb desconeguts i ens escoltem amb el cos.
Companyia: CIRC EIA

Intèrprets: Idea original i direcció: Celso Pereira i Francesca Lissia | Intèrprets: Celso Pereira i Francesca Lissia | Produït per: Companyia de Circ “eia” | Música: Micah Paul Hinson, Kepa Junquera, Chango, Spasiuk, Sondeseu | Amb els consells de Cristiano Della Monica | Col·laboracions artístiques: Juana Beltran, Jose Luis Redondo, John Paul Zaccarini, Ivar Hecksher, Ingrid Esperanza, Studium Canticum, Manu Vision Barcelona, Federico Carta | Escenografia: Celso Pereira, Francesca Lissia, Campanacci Ditta Sulis | Amb els consells de Slow Fusta i Carpinteria, Restauración Peimar | Vestuari: Olga Arizaga, Fabrizio Giannini.

Situació

II EDICIÓ DEL FESTIVAL ZERO

Tordera
circoeia.com.

Comenta-ho: