Vade.cat al Facebook:

“Suspicius Band” GRATUÏT
Elvis Experience per Xics amb Pau Murner

Suspicious Band és una banda homenatge al rei de rock, que volta pels escenaris des de l´any 2013. Amb aquest nou format “Elvis Experience per Xics”, volem fer partícips del show als més menuts de la casa que acompanyats per l`actor Pau Murner, repassarem la història , anècdotes i la música del que és i va ser Rei del rock.
En aquest espectacle podrà participar tota la família cantant, ballant i fent jocs acompanyats pel Pau, que farà de guia i mestre de cerimònies. Els grans de la casa gaudiran i coneixeran coses que no sabien i els més menuts començaran a descobrir la música en directa i qui va ser Elvis Presley a través d’un show dinàmic i didàctic

2a. Edició LA BARRETINA SONA. Concert a l’aire lliure a la plaça de la Barretina

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

Diumenge, 3 Març, 2019 - 12:00h.

2a. Edició LA BARRETINA SONA. Concert a l'aire lliure a la plaça de la Barretina amb SUSPICIUS BAND. GRATUÏT. En cas de mal temps es farà al local social de La Barretina.

“Suspicius Band” GRATUÏT
Elvis Experience per Xics amb Pau Murner

Suspicious Band és una banda homenatge al rei de rock, que volta pels escenaris des de l´any 2013. Amb aquest nou format “Elvis Experience per Xics”, volem fer partícips del show als més menuts de la casa que acompanyats per l`actor Pau Murner, repassarem la història , anècdotes i la música del que és i va ser Rei del rock.
En aquest espectacle podrà participar tota la família cantant, ballant i fent jocs acompanyats pel Pau, que farà de guia i mestre de cerimònies. Els grans de la casa gaudiran i coneixeran coses que no sabien i els més menuts començaran a descobrir la música en directa i qui va ser Elvis Presley a través d’un show dinàmic i didàctic

Situació

2a. Edició LA BARRETINA SONA. Concert a l’aire lliure a la plaça de la Barretina

Travessera Mercat, 5, 1er. pis.
Malgrat
Tel.: 937614533.
Email: activitatsbarretina@gmail.com.
www.labarretinavermella.cat.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat