Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Novena pel·lícula dirigida per Wes Anderson, que pinta amb el seu estil inconfusible una obra d’animació allunyada dels estàndards convencionals. Anderson es mou en aquesta animació com un peix a l’aigua: cuida cada pla com si fos un quadre de pintura a l’oli, tria la seva peculiar paleta, vigila la composició, impregna ritme i explica una història simpàtica, paradoxalment humanista. Una estètica peculiar i original, moguda per la vareta d’un autor en estat de gràcia permanent. I una narrativa emocionant i divertida, dirigida a petits i grans com els millors contes japonesos.

Cinema: Isle of Dogs

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

divendres, 11 de gener, 2019 - 22:00h.

CENTRE CULTURAL DE MALGRAT DE MAR. Direcció: Wes Anderson. Guió: Wes Anderson, Roman Coppola, Kunichi Nomura i Jason. EUA 2018. A la ciutat de Megasaki, una epidèmia de grip canina provoca que l’alcalde decideixi enviar els gossos a una illa abocador propera, i posar-la en quarantena. L’Atari, un nen que ha perdut el seu gos, decideix emprendre un viatge a l’illa per rescatar-lo mentre a la ciutat s’hi desperta un moviment a favor dels animals.

Novena pel·lícula dirigida per Wes Anderson, que pinta amb el seu estil inconfusible una obra d’animació allunyada dels estàndards convencionals. Anderson es mou en aquesta animació com un peix a l’aigua: cuida cada pla com si fos un quadre de pintura a l’oli, tria la seva peculiar paleta, vigila la composició, impregna ritme i explica una història simpàtica, paradoxalment humanista. Una estètica peculiar i original, moguda per la vareta d’un autor en estat de gràcia permanent. I una narrativa emocionant i divertida, dirigida a petits i grans com els millors contes japonesos.

Situació

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat