Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Els protagonistes del conte són els cosins Coia i Pere, que seguint la pista d´un exemplar del llibre Ton i Guida coneixeran la història de la biblioteca, una de les primeres de la Xarxa de Biblioteques Populars catalanes, i la seva evolució al llarg de tot un segle.

Presentació del llibre: Petita història de la Biblioteca de Canet de Mar

POBLACIÓ: Canet

dijous, 17 de gener, 2019 - 18:30h.

LLOC Biblioteca P. Gual i Pujadas. Presentació del llibre amb la presència de Ramon Erra (Autor) i Pilarín Bayés de Luna (Il.lustradora). Us presentem la Petita història de la Biblioteca de Canet de Mar, editada coincidint amb el seu centenari.

Els protagonistes del conte són els cosins Coia i Pere, que seguint la pista d´un exemplar del llibre Ton i Guida coneixeran la història de la biblioteca, una de les primeres de la Xarxa de Biblioteques Populars catalanes, i la seva evolució al llarg de tot un segle.

Situació

Presentació del llibre: Petita història de la Biblioteca de Canet de Mar

Canet
.

Comenta-ho: