Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Tots formen part del projecte en paral·lel de “Jodie Cash Finguers”, portant més de dos anys recorrent tota la península amb el seu primer disc, amb molt excel·lents crítiques per part de la premsa especialitzada.

Sherman Trail

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

divendres, 30 de novembre, 2018 - 23:00h.

Al Sis-b. Sherman Trail és un trio musical compost per Jodie Cash (veu i percussió), Toni Espelta (guitarra acústica, veu) i Toni del Amo (piano i cors). El seu repertori es basa en adaptacions molt personals de country, rock&roll, blues, soul i bluegrass.

Tots formen part del projecte en paral·lel de “Jodie Cash Finguers”, portant més de dos anys recorrent tota la península amb el seu primer disc, amb molt excel·lents crítiques per part de la premsa especialitzada.

Situació

Sherman Trail

Av. Bon Pastor 6.
Malgrat
Tel.: 937 611 849.
www.sis-b.com.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat