Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

A la puresa del seu estil guitarrístic se li suma la particularitat que tot el seu repertori és en castellà, destacant la seva condició lletrista, d’estil elegant i també satírica. Acaben de formar l’espectacular banda en David Giorcelli al Hammond i piano, Sergi Hurtado al baix i Nestor Busquets a la bateria. Un autèntic luxe!

Paco “Predicador” Ramírez

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

divendres, 12 d'octubre, 2018 - 23:00h.

Al Sis-b. Paco “Predicador” Ramírez, posseeix un fraseig guitarrístic hereu dels grans bluesmens negres de Chicago i Texas (Albert King, Luther Allison, Alber Collins etc). Amb més de 35 anys d’experiència, tant en escenaris nacionals com internacionals, acompanyant a diversos artistes.

A la puresa del seu estil guitarrístic se li suma la particularitat que tot el seu repertori és en castellà, destacant la seva condició lletrista, d’estil elegant i també satírica. Acaben de formar l’espectacular banda en David Giorcelli al Hammond i piano, Sergi Hurtado al baix i Nestor Busquets a la bateria. Un autèntic luxe!

Situació

Paco “Predicador” Ramírez

Av. Bon Pastor 6.
Malgrat
Tel.: 937 611 849.
www.sis-b.com.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat