Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Comissària: Neus Bartrolí. Organitza: Associació Gong.

Inauguració de l’Exposició d’Arpilleres Educatives

POBLACIÓ: Pineda

dijous, 18 d'octubre, 2018 - 18:00h.

a l’Auditori de la Biblioteca Serra i Moret. L'exposició d'arpillleres educatives i dones és també el nom d'una proposta que des de SOMRIURE 18 ens convida a participar en la reflexió i acció sobre els Drets I Deures Humans a través de teles, fils i agulles, històries viscudes de nenes, joves i dones de Catalunya, País Basc i Hondures per cosir esforços i sinergies. També per avançar en la construcció d'una societat més justa i equitativa.

Comissària: Neus Bartrolí. Organitza: Associació Gong.

Situació

Inauguració de l’Exposició d’Arpilleres Educatives

Pineda
.

Comenta-ho:

Gastronomia a Pineda

On podeu fer un mos a Pineda