Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

“La Llum de l´Estel”, és un conte escenificat amb titelles que pretén fer gaudir a grans i petits. La historia transcorre a través d´escenes de la vida quotidiana en les que els infants poden trobar-se reflectits. Està protagonitzat per l´Estel, una nena com ells però a l´ hora diferent. A poc a poc de manera distesa, aniran descobrint en que consisteix el món especial de l´Estel.

Hora del conte: La llum de l’Estel

POBLACIÓ: Canet

dijous, 11 d'octubre, 2018 - 18:00h.

L'Associació Positiva de Salut Mental Delta de la Tordera amb seu a Malgrat de Mar ens presenta un conte molt especial. Lloc: Biblioteca P. Gual i Pujadas

“La Llum de l´Estel”, és un conte escenificat amb titelles que pretén fer gaudir a grans i petits. La historia transcorre a través d´escenes de la vida quotidiana en les que els infants poden trobar-se reflectits. Està protagonitzat per l´Estel, una nena com ells però a l´ hora diferent. A poc a poc de manera distesa, aniran descobrint en que consisteix el món especial de l´Estel.

Situació

Hora del conte: La llum de l’Estel

Canet
.

Comenta-ho: