Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

18.30 h
A la plaça de l’Ajuntament, pregó infantil de Festa Major a càrrec dels alumnes de l’Escola El Far. Presència i ball dels Gegantonets i Gegantó de la Colla de Geganters i Grallers de Calella. Xocolatada popular a càrrec de l’Agrupament Escolta Montnegre.
21.00 h
A la plaça de l’Ajuntament, pregó de Festa Major a càrrec del Club Bàsquet Calella amb motiu de la Ciutat del Bàsquet Català, i brindis popular per a tots els calellencs i calellenques. Interpretació del Ball de la Llopa i del Ballet dels Gegants de la ciutat de Calella, en Quirze i la Minerva, a càrrec dels Geganters i Grallers de Calella.
22.00 h
A la Sala Mozart (c. Església, 91), 27è Festival de Jazz i Blues a Calella Joan Josep Ribas (Txespi). Concert amb l’últim disc Jazz Nature a càrrec de Txell Sust & August Tharrats Quartet. Entrada gratuïta.
00.00
A l’envelat, barraques amb l’actuació dels grups Els Catarres, Bananna Beach i The Killing Hits. Entrada gratuïta.

Festa Major de la Minerva 2018

POBLACIÓ: Calella

ÉS PART DE: 

divendres, 21 de setembre, 2018

Arranca la festa major de Calella. Activitats d'avui aquí:

18.30 h
A la plaça de l’Ajuntament, pregó infantil de Festa Major a càrrec dels alumnes de l’Escola El Far. Presència i ball dels Gegantonets i Gegantó de la Colla de Geganters i Grallers de Calella. Xocolatada popular a càrrec de l’Agrupament Escolta Montnegre.
21.00 h
A la plaça de l’Ajuntament, pregó de Festa Major a càrrec del Club Bàsquet Calella amb motiu de la Ciutat del Bàsquet Català, i brindis popular per a tots els calellencs i calellenques. Interpretació del Ball de la Llopa i del Ballet dels Gegants de la ciutat de Calella, en Quirze i la Minerva, a càrrec dels Geganters i Grallers de Calella.
22.00 h
A la Sala Mozart (c. Església, 91), 27è Festival de Jazz i Blues a Calella Joan Josep Ribas (Txespi). Concert amb l’últim disc Jazz Nature a càrrec de Txell Sust & August Tharrats Quartet. Entrada gratuïta.
00.00
A l’envelat, barraques amb l’actuació dels grups Els Catarres, Bananna Beach i The Killing Hits. Entrada gratuïta.

Situació

Festa Major de la Minerva 2018

Calella
www.calella.cat.

Comenta-ho:

Gastronomia a Calella

On podeu fer un mos a Calella