Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

El dia 14 d’agost com ja es tradició, el nostre municipi celebrarà la revetlla de Santa Maria amb un un format totalment diferent al que s’havia viscut fins ara. Davant l’èxit de resposta de públic i demanda de gent cap al gènere musical dels 80, la Plaça de l’Església acollirà una festa del 80 i 90 que anirà a càrrec de Bala Hits i Jose Reyes Dj. Les coreografies més ballables i els temes del record que mai han deixat d’estar de moda estaran presents en aquesta fórmula destinada a tots els públics. En primer lloc la nit l’obrirà el grup “Bala Hits”. Una banda que ja ens ha acompanyat en altres ocasions durant la festa major del nostre municipi i que ens assegura un recopilatori de les cançons més conegudes del panorama musical català, castellà i internacional de tots els temps.
I per acabar d’amenitzar la nit de revetlla de Santa Maria, Festa “Enjoy the 80’s” amb Jose Reyes DJ i Speaker Pau Murner amb els millors temes i ambientació possible per acabar de completar una gran nit d’una època que va marcar moltes pistes de ball.

Barraques de Tordera 2018

POBLACIÓ: Tordera

dimarts, 14 d'agost, 2018 - 23:00h.

la Plaça de l'Església acollirà una festa del 80 i 90 que anirà a càrrec de Bala Hits i Jose Reyes Dj.

El dia 14 d’agost com ja es tradició, el nostre municipi celebrarà la revetlla de Santa Maria amb un un format totalment diferent al que s’havia viscut fins ara. Davant l’èxit de resposta de públic i demanda de gent cap al gènere musical dels 80, la Plaça de l’Església acollirà una festa del 80 i 90 que anirà a càrrec de Bala Hits i Jose Reyes Dj. Les coreografies més ballables i els temes del record que mai han deixat d’estar de moda estaran presents en aquesta fórmula destinada a tots els públics. En primer lloc la nit l’obrirà el grup “Bala Hits”. Una banda que ja ens ha acompanyat en altres ocasions durant la festa major del nostre municipi i que ens assegura un recopilatori de les cançons més conegudes del panorama musical català, castellà i internacional de tots els temps.
I per acabar d’amenitzar la nit de revetlla de Santa Maria, Festa “Enjoy the 80’s” amb Jose Reyes DJ i Speaker Pau Murner amb els millors temes i ambientació possible per acabar de completar una gran nit d’una època que va marcar moltes pistes de ball.

Situació

Barraques de Tordera 2018

Tordera
.

Comenta-ho: