Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

19.00 h, a la plaça de l’Ajuntament, inici de la cercavila dels timbalers amb motiu de la celebració de la Revetlla de Sant Llop dels Diables de Calella. Recorregut: pl. de l’Ajuntament, Bisbe Sivilla, Església, Sant Pere, Anselm Clavé fins al pg. de Manuel Puigvert.

Revetlla de Sant Llop

POBLACIÓ: Calella

dissabte, 18 d'agost, 2018

18.00 - 02.30 h, al passeig de Manuel Puigvert, Revetlla de Sant Llop amb activitats infantils, sopar popular, jocs i música. Organitza: Associació Udols de Foc.

19.00 h, a la plaça de l’Ajuntament, inici de la cercavila dels timbalers amb motiu de la celebració de la Revetlla de Sant Llop dels Diables de Calella. Recorregut: pl. de l’Ajuntament, Bisbe Sivilla, Església, Sant Pere, Anselm Clavé fins al pg. de Manuel Puigvert.

Situació

Revetlla de Sant Llop

Calella
.

Comenta-ho:

Gastronomia a Calella

On podeu fer un mos a Calella