Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

23.00h Gran Castell de Focs d’Artifici, a càrrec de la pirotècnia IGUAL. A la platja de les dunes, espectacle pirotècnic. Des de les 22.30h i des de la parada de bus de Can Feliu, hi haurà servei de transport gratuït, a càrrec del CUC (Trenes Turísticos).

00.30h Revetlla d’agost. Tot seguit a la mateixa platja, actuació del conjunt APACHE. El millor grup de versions de l’estat, que ens farà gaudir un any més de les millors versions de la història del rock internacional.

Festa Major de Santa Susanna

POBLACIÓ: Santa Susanna

ÉS PART DE: 

dimarts, 14 d'agost, 2018

Final de festa. Programa aquí:

23.00h Gran Castell de Focs d’Artifici, a càrrec de la pirotècnia IGUAL. A la platja de les dunes, espectacle pirotècnic. Des de les 22.30h i des de la parada de bus de Can Feliu, hi haurà servei de transport gratuït, a càrrec del CUC (Trenes Turísticos).

00.30h Revetlla d’agost. Tot seguit a la mateixa platja, actuació del conjunt APACHE. El millor grup de versions de l’estat, que ens farà gaudir un any més de les millors versions de la història del rock internacional.

Situació

Festa Major de Santa Susanna

Santa Susanna
.

Comenta-ho: