Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

PEDALADA INFANTIL
10 h Parc de Can Campassol. Seguint pel carrer Sant Esteve, Av. Bon Pastor, Carrer Fonlladosa, Carrer del Carme, Camí del Pla i a la rodona de la cooperativa baixaríem fins al Camí de la Pomareda per acabar a la Plaça Xesco Boix. Amb una sorpresa final. Organitza: Los Chivos BTT 2016

CERCAVILA
18.30 h Can Campassol, passeig de Llevant, plaça Marià Cubí, i carrer Sant Esteve fins plaça de l’Àncora. A càrrec dels grallers i tabalers dels Castellers de l’Alt Maresme. Organitza: Colla de Castellers de l’Alta Maresme ‘Els Maduixots’

EXHIBICIÓ CASTELLERA
19 h Plaça de l’Àncora. A càrrec dels Castellers de l’Alt Maresme i els Xerrics d’Olot. Organitza: Colla de Castellers de l’Alta Maresme ‘Els Maduixots’

CINEMA A LA FRESCA
21.30 h Parc de Can Campassol
21.30 h Coco
23.45 h La forma del agua
Organitza: Ajuntament de Malgrat de Mar

Festa Major de Sant Roc a Malgrat de Mar

POBLACIÓ: Malgrat

ÉS PART DE: 

diumenge, 19 d'agost, 2018

Programació d'avui aquí:

PEDALADA INFANTIL
10 h Parc de Can Campassol. Seguint pel carrer Sant Esteve, Av. Bon Pastor, Carrer Fonlladosa, Carrer del Carme, Camí del Pla i a la rodona de la cooperativa baixaríem fins al Camí de la Pomareda per acabar a la Plaça Xesco Boix. Amb una sorpresa final. Organitza: Los Chivos BTT 2016

CERCAVILA
18.30 h Can Campassol, passeig de Llevant, plaça Marià Cubí, i carrer Sant Esteve fins plaça de l’Àncora. A càrrec dels grallers i tabalers dels Castellers de l’Alt Maresme. Organitza: Colla de Castellers de l’Alta Maresme ‘Els Maduixots’

EXHIBICIÓ CASTELLERA
19 h Plaça de l’Àncora. A càrrec dels Castellers de l’Alt Maresme i els Xerrics d’Olot. Organitza: Colla de Castellers de l’Alta Maresme ‘Els Maduixots’

CINEMA A LA FRESCA
21.30 h Parc de Can Campassol
21.30 h Coco
23.45 h La forma del agua
Organitza: Ajuntament de Malgrat de Mar

Situació

Festa Major de Sant Roc a Malgrat de Mar

Malgrat
.

Comenta-ho:

Gastronomia a Malgrat

On podeu fer un mos a Malgrat