Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Programació per tots els públics i que omplirà els diferents espais de Can Ratés, d’espectacles de màgia, com el Mag Hector Sansegundo, Carlos Adriano o la Companyia Txema Màgic entre altres; taller infantils de plastilina a càrrec de JumplingClay, pintacares, etc. Una zona familiar amb tot un seguit d’activitats per a tots els públics amb el Campament de Cavallers; les titelles hologràfiques de la Companyia Holoqué; tallers de Circ amb Kanaya Circ, i moltes sorpreses més.
L’entrada al Festival es podrà adquirir a les taquilles de Can Ratés a un preu de 7€ i gratuït fins a 12 anys.
Parades d’artesans, Food trucks, servei de bar… Tot això i molt més al FESTIVAL FAMILIAR DEL SOLSTICI DE SANTA SUSANNA.
No te’l pots perdre!

FESTIVAL FAMILIAR DEL SOLSTICI DE SANTA SUSANNA

POBLACIÓ: Santa Susanna

dissabte, 16 de juny, 2018

El Festival destinat al públic familiar obrirà les seves portes a partir de les 18h amb una programació per tots els públics i que omplirà els diferents espais de Can Ratés. Amb l’oferta musical comptarem, el dissabte 16 de juny, amb les actuacions de BLAUMUT i LOCA HISTERIA a partir de les 22h. Més activitats:

Programació per tots els públics i que omplirà els diferents espais de Can Ratés, d’espectacles de màgia, com el Mag Hector Sansegundo, Carlos Adriano o la Companyia Txema Màgic entre altres; taller infantils de plastilina a càrrec de JumplingClay, pintacares, etc. Una zona familiar amb tot un seguit d’activitats per a tots els públics amb el Campament de Cavallers; les titelles hologràfiques de la Companyia Holoqué; tallers de Circ amb Kanaya Circ, i moltes sorpreses més.
L’entrada al Festival es podrà adquirir a les taquilles de Can Ratés a un preu de 7€ i gratuït fins a 12 anys.
Parades d’artesans, Food trucks, servei de bar… Tot això i molt més al FESTIVAL FAMILIAR DEL SOLSTICI DE SANTA SUSANNA.
No te’l pots perdre!

Situació

FESTIVAL FAMILIAR DEL SOLSTICI DE SANTA SUSANNA

Santa Susanna
.

Comenta-ho: