Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

D’aquest encontre neix un espectacle amb un repertori amb temes d’autors com Jean Paul Égide Martini (segle XVIII-XIX), fins a clàssics més actuals com Claude Debussy o Heitor Villa-Lobos (segle XIX-XX), passant per referents de la música operística més moderna com Kurt Weill o els germans Ira & George Gershwin (segle XX), amb incursions a alguns dels estàndards de tots els temps de Cole Porter o Irving Berlin (segle XIX-XX), entre molts altres, que gràcies a les virtuts interpretatives de Maria Hinojosa i Eduard Iniesta, s’envolta d’una màgia especial, creant, amb la unió de les seves sensibilitats, un espectacle únic.

MARIA HINOJOSA & EDUARD INIESTA

POBLACIÓ: Calella

ÉS PART DE: 

divendres, 24 d'agost, 2018 - 22:00h.

Far de Calella. El virtuós dels instruments de doble corda mediterrània, Eduard Iniesta, influït per les textures sonores de les rondalles i pel seu interès per la música popular, es troba amb la cantant lírica Maria Hinojosa, que ha cantat en molts dels més prestigiosos teatres del món com l’Òpera de Philadelphia, Teatre del Liceu, l’Arena de Verona, Teatre Colon de Buenos Aires, entre molts altres.

D’aquest encontre neix un espectacle amb un repertori amb temes d’autors com Jean Paul Égide Martini (segle XVIII-XIX), fins a clàssics més actuals com Claude Debussy o Heitor Villa-Lobos (segle XIX-XX), passant per referents de la música operística més moderna com Kurt Weill o els germans Ira & George Gershwin (segle XX), amb incursions a alguns dels estàndards de tots els temps de Cole Porter o Irving Berlin (segle XIX-XX), entre molts altres, que gràcies a les virtuts interpretatives de Maria Hinojosa i Eduard Iniesta, s’envolta d’una màgia especial, creant, amb la unió de les seves sensibilitats, un espectacle únic.

Situació

MARIA HINOJOSA & EDUARD INIESTA

Calella
www.tictactiquet.com/ca/.

Comenta-ho:

Gastronomia a Calella

On podeu fer un mos a Calella