Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Són innombrables els premis que han rebut, entre d`altres destaquem: el Premi Ciutat de Barcelona, Premi Altaveu o els ARC a l’artista revelació entre molts altres. Des de la publicació d’aquest primer àlbum l’abril del 2017, han sigut més de 70 concerts esgotant aforaments a ciutats com Barcelona, Madrid, Saragossa, la Corunya… i actuant a països com França, Portugal, Rússia, Bulgària, Kazakhstan i recentment als Estats Units, demostrant que l’autoria encaixa a la perfecció en el seu projecte de continuació de la cadena de transmissió de la música popular.

MARIA ARNAL I MARCEL BAGÉS

POBLACIÓ: Calella

ÉS PART DE: 

divendres, 31 d'agost, 2018 - 22:00h.

Far de Calella. Amb el seu àlbum de debut, 45 cerebros y 1 corazón (Fina Estampa, 2017), que presideix la pràctica totalitat de les llistes dels millors discs de 2017, Maria Arnal i Marcel Bagés han deixat de ser una promesa per convertir-se en una de les més sòlides realitats de la música feta aquí. Una embruixadora mescla d’emoció, actitud i talent, deixa abduït el públic que es torna incondicional seguidor després d’assistir als seus concerts.

Són innombrables els premis que han rebut, entre d`altres destaquem: el Premi Ciutat de Barcelona, Premi Altaveu o els ARC a l’artista revelació entre molts altres. Des de la publicació d’aquest primer àlbum l’abril del 2017, han sigut més de 70 concerts esgotant aforaments a ciutats com Barcelona, Madrid, Saragossa, la Corunya… i actuant a països com França, Portugal, Rússia, Bulgària, Kazakhstan i recentment als Estats Units, demostrant que l’autoria encaixa a la perfecció en el seu projecte de continuació de la cadena de transmissió de la música popular.

Situació

MARIA ARNAL I MARCEL BAGÉS

Calella
www.tictactiquet.com/ca/.

Comenta-ho:

Gastronomia a Calella

On podeu fer un mos a Calella