Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Amb la sortida del seu primer EP, acumula ja més de 2 milions d’escoltes a Spotify, on ha sigut portada d’importants “playlists” i ha arribat a estar en el 5è lloc més venut a Itunes d’Espanya.
La gira Hijos de la Tierra Tour, va arrencar amb 3 dies seguits d’entrades exhaurides a Madrid i Barcelona, i les van seguir Bilbao, València i ara ens visita a Calella, on podrem comprovar i gaudir d’aquest artista amb tota la seva banda.

NIL MOLINER: HIJOS DE LA TIERRA

POBLACIÓ: Calella

ÉS PART DE: 

divendres, 13 de juliol, 2018 - 22:00h.

Far de Calella. Nil Moliner va gravar al febrer el seu primer EP, Hijos de La Tierra, produït per Manu Guix i Roger Rodés a Medusa Estudio. El treball consta de quatre cançons compostes i escrites per ell mateix, amb tendències llatines mesclades amb pop espanyol, que transmeten la bona energia, optimisme i originalitat que el caracteritzen.

Amb la sortida del seu primer EP, acumula ja més de 2 milions d’escoltes a Spotify, on ha sigut portada d’importants “playlists” i ha arribat a estar en el 5è lloc més venut a Itunes d’Espanya.
La gira Hijos de la Tierra Tour, va arrencar amb 3 dies seguits d’entrades exhaurides a Madrid i Barcelona, i les van seguir Bilbao, València i ara ens visita a Calella, on podrem comprovar i gaudir d’aquest artista amb tota la seva banda.

Situació

NIL MOLINER: HIJOS DE LA TIERRA

Calella
www.tictactiquet.com/ca/.

Comenta-ho:

Gastronomia a Calella

On podeu fer un mos a Calella