Vade.cat al Facebook:

 Segueix-nos al Twitter:

Per aquest projecte opten per un repertori acústic més tranquil i de clàssics del p/rock, blues i folk dels anys 40 fins a l’actualitat, centrant-se principalment en la música dels 60 i 70. Dues veus que es fusionen d’una forma màgica, acompanyades d’una guitarra, fan un repàs a les millors cançons d’artistes com David Bowie, The Beatles, Simon & Garfunkel o Pink Floyd entre moltes altres i també amb algun tema propi. Aquest concert estava programat per l’any passat i malauradament es va suspendre per culpa dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils.

HUGO I ARNAU

POBLACIÓ: Calella

ÉS PART DE: 

divendres, 10 d'agost, 2018 - 22:00h.

Far de Calella. Duet format a l’estiu de 2014 per Arnau Ventura (Pineda de Mar) i Hugo Nubiola (Sant Pol de Mar). Un duet molt jove però amb una llarga trajectòria musical, ja que l’Hugo amb 12 anys ja feia concerts ell sol amb una guitarra, veu i harmònica. Tots dos són integrants de la banda de Rock Imperial Jade amb una molt bona projecció i crítica de tot el país.

Per aquest projecte opten per un repertori acústic més tranquil i de clàssics del p/rock, blues i folk dels anys 40 fins a l’actualitat, centrant-se principalment en la música dels 60 i 70. Dues veus que es fusionen d’una forma màgica, acompanyades d’una guitarra, fan un repàs a les millors cançons d’artistes com David Bowie, The Beatles, Simon & Garfunkel o Pink Floyd entre moltes altres i també amb algun tema propi. Aquest concert estava programat per l’any passat i malauradament es va suspendre per culpa dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils.

Situació

Comenta-ho:

Gastronomia a Calella

On podeu fer un mos a Calella